Kaj o tvojem značaju pove tvoja najljubša slaščica

Čokolada, žvečilni gumi ali lizika?

17.12.2017 ob 6:10

sladice_micna.jpg

Tudi tisti, ki še tako prisegajo na zdravo hrano, imajo skrite zaloge dobrot, ki se jim ne morejo upreti. Na prvem mestu so tu slaščice. Nekaj, kar jim polepša dan.

Zagotovo imaš tudi ti v torbici posladek, ki v trenutku odpihne slabo voljo. Poglej, kaj o tebi odkriva tisto, s čimer se najraje razvajaš. 

Žele bomboni

Če jih imaš vedno v torbici in se z njimi z veseljem posladkaš, si po duši otrok. Optimistična, odprta, družabna ter vselej obkrožena s pisano množico ljudi. Tvoj kozarec je vedno na pol poln in zate prijatelji pravijo, da si topla, predana ter polna življenjske energije. Kar nedvomno drži.

Lizike

V kolikor prisegaš na lizike, si malo bolj zadržane narave in praviloma nisi pobudnica. Tako ne v prijateljskih, kot tudi ne v ljubezenskih odnosih. Nikoli nisi tista, ki bi bila pripravljena narediti prvi korak. Raje ljudi najprej dodobra spoznaš, preden jih spustiš v svojo bližino in jim odpreš svoje srce.

Temna čokolada

Glede na to, da temna čokolada sodi med zdrave pregrehe, najbrž veliko veš o tem, kaj je dobro in kaj slabo, kaj je prav in kaj narobe. Si racionalna, zrela ter z nogami stojiš trdno na tleh. Raje, kot sladek koktejl si privoščiš kozarec dobrega vina in ne maraš velikih zabav, temveč prisegaš na intimna druženja v krogu izbranih, tebi ljubih oseb.

Pisani čokoladni bomboni

Si avanturističnega duha in vselej pripravljena na zabavo ali potovanje. Prav o spoznavanju novih, bližnjih ali oddaljenih krajev najpogosteje sanjariš. Imaš čudovit značaj, ob tebi nikomur ni dolgočas ter si zato v družbi zelo priljubljena.

Žvečilni gumiji

Od kje vsa ta energija? Vprašanje, ki ti ga najbrž zastavljajo mnogi, ki se znajdejo v tvoji družbi. Si ambiciozna, vedno v gibanju in drugi ti težko sledijo. Včasih povsem izgubiš potrpljenje ter sodiš med tiste, ki iz postelje skočijo preden zazvoni budilka. Gumb za dremež je zate povsem neuporaben izum.

Kisli bomboni

Ni veliko ljudi, kakršna si ti. Živiš na robu, za večino si najbolj zanimiva oseba, kar jih poznajo. Si impulzivna, neustrašna, rada se družiš in vedno se znajdeš, ne glede na to, kakšno presenečenje ti nameni življenje.

Karamelne čokoladice

Od vedno si bila športnega duha. Šport ti veliko pomeni in prosti čas preživljaš aktivno. Pa naj bo v naravi ali v telovadnici. Si predana, uživaš v družbi ljudi, ki jim vselej zagotavljaš zvrhano mero motivacije. Si tudi velika ljubiteljica živali in zelo verjetno ponosna lastnica katere od njih.

Karamele

Zate je življenje šola. Vedno iščeš nova znanja, osvajaš nove informacije, obkrožena si z ljudmi, ki razmišljajo podobno kot ti in kar vleče te k nekomu, od katerega se lahko nečesa naučiš. V velikih skupinah si pogosto zadržana, v družbi bližnjih prijateljev pa sproščena in komunikativna.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)