Justin Bieber v depresiji: videti je, da se bori sam s seboj

Justin Bieber se spopada z depresijo.

20.2.2019 ob 10:53

justin_bieber_micna.jpg

Po pisanju revije People se Justin Bieber sooča s težko obliko depresije in se je pri premagovanju te odločil za strokovno pomoč. 

"Justin je vedno utrujen. Videti je, da se bori sam s seboj," je zaupal vir blizu estradniku. Drugi vir, ki se giblje v njegovih krogih, je povedal, da se Justin težko sooča s težo slave, z dejstvom, da ga na vsakem koraku spremljajo oboževalci ter s tem, da je vedno postavljen pred kamere in fotoaparate.

Vse to mu že preseda saj ima občutek, da ljudje vedno nekaj hočejo od njega.

Zdi se sicer, da se s temi občutki bori skozi celo njegovo kariero in oba vira sta potrdila, da soj žarometov močno načenja njegovo mentalno zdravje:

"Res je, da mu je na voljo praktično vse in je vedno obdan z ljudmi, ki mu ničesar ne odrečejo, a več kot očitno je, da mu slava povzroča veliko škode," sta pojasnila in poudarila, da za

Za Justinovo mentalno stanje pa menda niti pod razno ni kriva poroka s Hailey Baldwin: "Vse to ni povezano z njo. Srečen je zaradi poroke, njegove težave z depresijo izvirajo drugje."

Pred nedavnim je Justin sam za Vogue povedal, kako slava vpliva na njegovo življenje in razkril, da je prav zaradi pritiskov, ki jih prinaša, spoznal svet drog.

"Moje obnašanje je bilo na določeni točki promiskuitetno do te mere, da sem se samega sebe sramoval. Pred seboj sem skušal ubežati z Xanaxom in drugimi substancami ter vse skupaj še poslabšal. Bil sem obkrožen z ljudmi, a še vedno osamljen. Zlasti je bilo hudo na turnejah. O tem še nisem nikoli govoril. Potreboval sem čas, da se soočim z dejanji in posledicami, ter da se nekomu odprem."

A očitno je obrnil nov list. Trenutno obiskuje terapije in prepričan je, da se bo s pomočjo strokovnjakov kmalu počutil bolje.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: 6 stvari, ki jih niste vedeli o Karlu Lagerfeldu ali pa Slovenec, ki je začel kot natakar v Dubaju in je danes uspešen model

Priporočamo tudi: 10 zvezdnic, ki so jim sloviti modni kreatorji rekli ne (in to sedaj obžalujejo)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)