Hailey Baldwin razkrila podrobnosti o poroki z Justinom Bieberjem

Trenutno najbolj slavna zaročenka Hailey Baldwin je končno razkrila nekaj podrobnosti glede poroke z Justinom Bieberjem.

17.9.2018 ob 9:33

hailey_baldwin_justin_bieber_portret_micna.jpg

"Vedno imam odprte oči," je Hailey povedala za The Cut in dodala: "Mislim, da bi bila poroka v gozdu čudovita." Prav tako je razkrila, da že sodeluje z načrtovalko porok in išče popoln kraj za veliki dan, ki se bo najbrž zgodil naslednje leto nekje na Zahodni obali Združenih držav Amerike.  

Res je, da poročne obleke še ni izbrala, vendar ve, komu bo zaupala škraje in platno, prav tako je potrdila predhodne govorice o dogajanju pred in na sami poroki. "Moja sestra Alaia Baldwin bo moja družica, tako kot sem bila jaz lani njena. In najbrž bo sestrica Justina tista, ki bo potresala cvetne lističe. Pri desetih še ni prestara za to nalogo, kajne?" 

Čeprav je 22 letnica velikokrat deležna komentarjev, da je za poroko še premlada, je to prav nič ne moti: "Moja sestra se je poročila pri 24. letih in tudi zanjo so drugi menili, da je premlada. A ne vidim razloga, da bi čakala. Ko veš, da je to to, preprosto veš."

Starša zaročenke, Stephen in Kennya Baldwin, hčerko povsem podpirata. "Rekla sem jima, naj me ustavita, če menita, da s poroko z zvezdnikom, kot je Justin, delam napako. Vendar nimata nikakršnih zadržkov. Včasih se mi celo zdi, da ga imata raje, kot mene."

"Hailey tako ljubim vse na tebi," je Bieber na svojem Instagramu zapisal julija, ko sta potrdila zaroko. "Zato sem pripravljen vsak dan svojega življenja posvetiti temu, da bi te bolje spoznal in te ljubil z vsem svojim srcem."

Avtorica: M. FL., povzeto po pisanju portala Glamour
Foto: Reurters, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)