Imate v rojstnem datumu število 1? Preberite, kaj to pomeni (ste nekaj posebnega)

Če imate v dnevu ali mesecu rojstva število ena, to pomeni, da ste res nekaj posebnega.

31.10.2022 ob 5:43 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Imate v rojstnem datumu število 1? Preberite, kaj to pomeni (ste nekaj posebnega)

Po numerologiji je datum rojstva pomemben z vidika razumevanja značaja posameznika. Števila, ki se v njem pojavljajo, imajo namreč simbolični pomen, prinašajo določena sporočila in orisujejo značajske črte.

Vsaka cifra v letu, mesecu ali dnevu rojstva na nekaj nakazuje, kaj pa pomeni, če imate v dnevu ali mesecu rojstva enico?

Močni in neodvisni

Enico imajo v rojstnem datumu avtentične, ambiciozne in močne osebe. Več, ko je enic, bolj izražene so omenjene lastnosti.

Števka ena je v numerologiji zelo pomembna. Ob prej naštetih lastnostih za osebe, ki jo imajo v rojstnem datumu velja še, da premorejo veliko samospoštovanja ter so zelo iskrene.

Praviloma poslušajo sebe in svoj notranji jaz ter počnejo tisto, za kar menijo, da je prav in pravično. So vestni posamezniki, izjemno predani delu, s katerim se ukvarjajo. Odločitve sprejemajo samostojno ter se v življenju zanašajo predvsem nase.

Njihovi energiji vlada sonce, kar je videti kot veliko potrebo po neodvisnosti. To so zelo inteligentni, privlačni in spretni ljudje.

Veliki ljubitelji narave

Še ena njihova značilnost je, da so neverjetno povezani z naravo, da uživajo, kadar so v naravnem okolju, včasih delujejo neukrotljivo, saj živijo po svojih pravilih. Imajo ozek krog prijateljev, a ko nekoga spustijo vanj, so mu neverjetno zvesti in predani. 

Naloge, ki so jim zaupane ali si jih naložijo sami, opravljajo z vso resnostjo.

Vedno so polni idej, domiselni in kreativni. Zadolžitev ne prelagajo na ramena drugih, bolj, kot ekipno delo, jim leži samostojno opravljanje nalog.

Na prvi pogled hladni in arogantni

Ena od njihovih slabih plati je velik ego in včasih zaradi nastopa delujejo arogantno. Osebam, ki jih ne poznajo dobro, se zdijo hladni in zadržani, a to je le njihov obrambni mehanizem.

Še ena njihova slaba stran je, da le stežka prosijo za pomoč, vselej se opirajo nase, kar jim velikokrat vzame ogromno energije in časa.

Če bi nekoliko spustili obrambne zidove, bi si zadeve velikokrat olajšali na mnogih področjih življenja.

Povzeto po portalu Sensa. rs

Preberite še: TEST osebnosti: harfa, roža ali ženska (kar najprej vidite na sliki, odkriva, kaj skrivate)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: dežurni nergači ali kateri znaki se vedno pritožujejo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)