Poglejte, kakšen značaj razkriva vaš prstni odtis!

Preverite, kakšen je vaš prstni odtis in spoznajte, kaj to pove o vašem značaju.

28.8.2022 ob 7:53 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Poglejte, kakšen značaj razkriva vaš prstni odtis!

Vsak prstni odtis je drugačen. To dejstvo je praviloma v pomoč tistim, ki lovijo zlikovce ter nepridiprave. A čeprav na svetu ni dveh enakih prstnih sledov, so si po osnovni obliki ti med seboj podobni ter veliko povedo o značaju posameznika.

Tri osnovne kategorije je izpostavil portal Bright side in ob tem pojasnil, kakšni so, glede na obliko črt na prstih, značaji posameznikov.

Zanke (Loops)

Pri Evropejcih najpogostejša oblika črt na blazinicah prstov. Tisti, pri katerih prstni odtisi so v takšni formaciji, so po naravi mirni in uravnovešeni.

So sočutni, radi pomagajo drugim, hitro snujejo prijateljstva, so vredni zaupanja ter odgovorni, ob tem pa tudi malo zadržani in le redko prevzamejo pobudo.

Označuje jih še bujna domišljija, so nekoliko sanjavi in včasih malo preveč naivni.

Interakcija z drugimi je zanje najpomembnejši vir informaciji, kar zadeva čustev so dokaj predvidljivi in odprtega srca. Ob tem so praviloma dobrega, celo odličnega zdravja, le kot otroci so včasih nekoliko bolj bolehni.

Krasi jih optimizem, zanje nekaj najhujšega pa je opravljati delo, ki jih ne zanima. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Glover (@smallprint_bromley)

Krivulje (Curves)

Osebe s takšnim osnovnim vzorcem črt na prstih so energični in polni samozavesti. Njihova prepričanost vase je opazna domala povsod: v telesni drži, pri hoji, gibih in obnašanju na sploh.

Njihov značaj včasih meji že na trmo, težko spreminjajo mnenje, še težje priznajo, da se kdaj vendarle motijo.

Običajno se težko prilagajajo okolici, mnenje drugih jih ne zanima preveč in ljudi okoli sebe pogosto izkoriščajo za doseganje svojih ciljev.

Na drugi strani cenijo glasbo, umetnost ter slovijo po izraziti telesni govorici. Čeprav včasih delujejo grobo, so izjemno predani in oseb, ki jih imajo radi, nikoli ne bi pustili na cedilu.

Spirale (Swirls)

Na kratko bi osebe s takšnim vzorcem lahko opisali kot volkove samotarje. Na prvi pogled so hladni in zadržani, a v resnici so le izjemno neodvisni in samostojni.

So zelo nadarjeni, analitičnega duha, hitro dojemajo svet okoli sebe, se brez težav prilagajajo spremembam in so zavzeti opazovalci vsega, kar se dogaja okoli njih. Pogosto se lotevajo novih projektov, tudi večjih hkrati in rado se zgodi, da nekje na pol poti izgubijo voljo, da bi začeto končali.

So dokaj eksplozivni, nepredvidljivi in zlepa ne povedo ali pokažejo svojih občutkov. Velikokrat so nezadovoljni sami s seboj ter dvomijo v vse in vsakogar. Njihov govor je počasen, neredko brezizrazen, največkrat kariero ustvarijo v znanstvenih vodah, pravu ali v programiranju.

Premorejo veliko spodobnosti, njihova osebnost je vsestranska, kaj rado pa se zgodi, da se sami ne zavedajo, kaj vse zmorejo in česa so sposobni.

Preberite še: Najredkejši značaj: imajo ga le 4 odstotki celotne populacije (Ste med njimi?)

Morda vas zanima tudi: TEST osebnosti: harfa, roža ali ženska (kar najprej vidite na sliki, odkriva, kaj skrivate)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)