Horoskop: Od najbolj do najmanj poštenega znamenja

Med astrološkimi znaki so takšni, ki resnico in odkritost izjemni cenijo, ter na drugi strani tisti, ki jim ta ne predstavlja tako velike vrednote.

3.8.2018 ob 4:01

horoskop_astrologija_laz_laznjivec_par_razmerja_zveza_prepir_resnica.jpg

Vsak se včasih zlaže. Namerno, nenamerno iz zlobe ali zato, da nekoga ne bi prizadel. Pa vendar nekaterim laž lažje zdrsne z jezika, kot drugim. Resnica je za rojene v določenih astroloških znakih večja, za druge manjša vrednota. V katero skupino katero znamenje sodi, niza Your Tango.

Pošteni astrološki znaki

Oven

Rojeni v prvem znamenju zodiaka so znani po tem, da so vselej odkriti in na moč resnicoljubni. Res je, da znajo s svojo odkritostjo kdaj koga tudi prizadeti, saj zaradi impulzivnega značaja njihov jezik deluje hitreje, kot možgani. Ne glede na vse, oven bo vedno povedal resnico.

Tehtnica

Tehtnice cenijo socialne interakcije in poštenost je zanje ena najvišjih vrednot. Ker pa so tudi diplomatske, resnico povedo tako, da z njo nikogar ne prizadenejo ali užalijo. Brutalnost ni v njihovi naravi, odkritost pa je tista, brez katere ne morejo živeti.

Devica

Na splošno bi lahko rekli, da device premorejo dobre komunikacijske sposobnosti, morajo pa imeti dovolj časa, da svoje misli preoblikujejo v stavke. So poštene in odkrite, kar jim govori v prid, vendar tudi izjemno kritične in lahko s svojo kritiko marsikoga užalijo.

Lev

Mogočni in samozavestni levi so bolj, kot resnicoljubni, arogantni in prepričani v svoj prav. Zato jasno in glasno izražajo svoje mnenje, ter ga nikoli ne zamolčijo ali spremenijo zato, da bi ugajali drugim. Oni povedo, kar mislijo.

Strelec

Znamenje, ki je znano po svojem smislu za humor. Rojeni v njem so zelo odkriti in pošteni, a ne vedno najbolj taktni in previdni. Drži pa, da tudi zanje, tako kot za leve velja, da pogosto precenijo svoje sposobnosti in velikokrat dajo obljube, ki jih ne morejo držati ali izpolniti.

Bik

Rojeni v tem znaku so zelo predani ter zvesti in bi za svoje drage storili vse. To pomeni, da bi včasih nekomu, ki ga imajo radi, brez pomisleka zamolčali, da niso najbolj navdušeni nad njegovo novo pričesko ali obleko. Vse zato, da ga ne bi užalili. Tako imenovane bele laži pri bikih niso redke, a ko gre za resne teme, je resnica pri njih na prvem mestu.

Malo manj poštena znamenja

Dvojček

Družabni dvojčki so hitrih misli in še hitrejšega jezika. Praviloma povedo, kaj si o nečem ali nekomu mislijo. A na drugi strani se prav pri lažeh pokaže njihova dvojna narava. Kajti dvojčki se velikokrat zlažejo. Zlasti, kadar skušajo prekriti svoje napake. In verjemite, dvojčka boste težko ujeli na laži, saj jo izreka tako, kot bi govoril največjo resnico.

Kozorog

Strateški in pragmatični kozorogi so pošteni, dokler resnico lahko izkoristijo sebi v prid. Kadar jim koristi laž, pa se zatečejo k njej. Rojeni vodje in deloholiki ob tem ne prenesejo, da bi jim kdo očital nepoštenost. V teoriji je resnica ena njihovih največjih vrednot.

Škorpijon

Ne trdimo, da so škorpijoni lažnivci, so pa zelo skrivnostni in informacije raje, kot bi jih delili s široko množico, obdržijo zase. Zato težko pridobijo zaupanje drugih, tudi tistih, ki naj bi jim bili blizu.

Vodnar

Zakaj je vodnar pri dnu lestvice? Zato, ker je podoben škorpijonu. Ni najbolj odkrit in odprt. Čustva zadržuje zase, izražanje teh je zanj nekaj najtežjega, zato velikokrat ni mogoče vedeti, kaj v resnici misli in čuti.

Riba

Ribe sicer ne lažejo zato, da bi kaj prikrivale, lažejo pa, kadar bi resnica nekoga užalila, prizadela ali mu povzročala skrbi. Skrb za druge je pri njih visoko na lestvici in če to pomeni, da morajo lagati, bodo pač lagale. Ali vsaj prikrojile resnico.

Rak

Je izjemno čustven, intuitiven in poln domišljije. Zna pa tudi odlično manipulirati. To imajo raki v naravi in lažejo ali prikrivajo povsem nagonsko, kar opravičujejo s skrbnostjo ter ljubeznijo do tistih, ki so jim blizu.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)