Horoskop: Od najboljšega do najslabšega astrološkega znamenja za zakon

Ker je zakon velik korak v življenju, je pred končno odločitvijo pametno pretehtati vse dejavnike, ki vplivajo nanj. Tudi to, kako je na kožo pisan astrološkim znakom.

1.8.2018 ob 4:20

zenin_nevesta_poroka_zakon_micna.jpg

Morda se zdi skoraj neverjetno, a dejstvo je, da je mogoče na podlagi astrološkega znamenja vsaj nekoliko predvideti, kako se bo nekdo obnašal v zakonu. Komu je ta pisan na kožo in kdo se v njem ne znajde najbolje, razkriva Your Tango.

To je lestvica astroloških znakov, ki si sledijo od najboljšega do najslabšega za zakon:

1. Rak

Zvest, čuten, uvideven in razmerju močno predan. Za raka je njegov življenjski sopotnik središče sveta. Tisti, ki jim prstan kupi nekdo, rojen v tem znamenju, so res lahko srečni.

2. Kozorog

Ker prisega na tradicionalne vrednote, je tudi kozorog več kot odlična izbira. On je zvest, predan partnerju in čeprav so kozorogi velikokrat pravi deloholiki, tedaj, ko se zavežejo in osnujejo družino, to vselej postavijo na prvo mesto.

3. Oven

Morda je dinamičnega in energičnega ovna res težko osvojiti, a ko enkrat podari srce, tedaj za svojo odločitvijo trdno stoji. Ovni zakon jemljejo zelo resno.

4. Riba

Sanjave ribe premorejo veliko ljubezni, ki jo z nekom, ki ga imajo rade, nesebično delijo. Res je včasih potrebnega malo več časa, da se iz oblakov spustijo na realna tla, a s tistim, ki mu podarijo srce, osnujejo močno čustveno povezavo. Ribe so ob tem izjemno empatične in bi storile vse, da svojih dragih ne bi prizadele, užalile ali jim zlomile srca. Zato so idealne za zakon.

5. Bik

Trmasti in prezimljeni bik je izjemno zvest. Zanj bežne zveze ne pridejo v poštev, on prisega na resno ter trajno razmerje in za nobeno ceno ne bi storil ničesar, s čimer bi ogrozil zakon.

6. Dvojček

Dvojčki so sicer malo oklevajoči ter se težko dokončno odločijo, vendar pa so tudi občutljivi in dovzetni za občutke drugih. Kadar se resnično zaljubijo, zakon zanje ni vprašljiv.

7. Škorpijon

Skrivnosten, strasten škorpijon potrebuje veliko časa, da se odpre in ob sebi potrebuje človeka, ki ga zna navduševati v različnih pogledih. Ne prenese laži in v zakon zapluje le z nekom, ki mu sto odstotno zaupa. Če torej nima razloga za dvom ter je v odnosu vedno ravno prav dinamike, ostane predan ter zakon plemeniti z vso strastjo.

8. Strelec

Strelca je težko ujeti in zakon z njim je vselej poln vzponov ter padcev. A nedvomno v njem nikoli ni dolgočasno.

9. Tehtnica

Pri njej se vse vrti okoli ravnotežja in ravnovesja. Obožuje vse, kar je lepo in očem prijetno. Ne znajde pa se najbolje tedaj, ko je treba reševati spore. Teh namreč ne mara ter se raje, kot bi se odkrito pogovorila, zapre vase.

10. Devica

Praktična devica je preveč samosvoja, da bi veliko razmišljala o zakonu. A s potrpežljivostjo jo je mogoče pripraviti do usodnega koraka. Ko se enkrat nekomu zaveže, zveza z njo traja v neskončnost.

11. Lev

Pri levu se vse vrti okoli ene stvari: njega samega. On uživa, kadar je deležen občudovanja in pohval, ter ne prenese dejstva, da bi ga kdo zasenčil. Če lahko v življenju v dvoje dobi vso pozornost, bo srečen. V kolikor ne, ne najbolj.

12. Vodnar

Brezskrbni vodnar je najbolj izmuzljiv. On je rad sam in le redki so tisti, ki ga pripravijo do tega, da samski stan spremeni v poročenega. V zakonu se kar dobro obnese. A le, če mu je tudi v njem na voljo dovolj časa, ki ga lahko nameni samo sebi.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)