2.2.2017 ob 10:55
Piščanec s parmezanom je pripravljen kar v pečici. Torej brez cvrtja in paniranja, a je kljub temu sočen in okusen. Za peko bo nared v 15. minutah, med tem, ko se bo pekel, pa boste lahko pospravili kuhinjo ali pred večerjo le še malo počivali.
Več idej za hitre obroke boste našli na Facebooku.
Sestavine:
Priprava:
Če vam kupljena marinada ne diši, tudi to lahko pripravite sami.
Zanjo potrebujete žličko soli, žličko zelenjavne začimbne mešanice (vegete), žličko rdeče paprike, žličko medu, malo popra, dve do tri žlice balzamičnega kisa, žličko sojine omake, malo nasekljanega peteršilja, malo nasekljane bazilike. Količino sestavin prilagodite in jih zmešajte v skodelici ter uporabite kot preliv za piščančje prsi.
--> Bi raje kaj brezmesnega? Poglejte recept za raviole z grahom in šalotko
Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock
oddajte komentar