Dobra vila Maja: Prihodnje leto prihajajo rešitve, več nas bo to verjelo, prej se bodo stvari aktivirale

»Trenutno situacijo vidim kot veliko čistilnico, da se bodo ljudje prebudili in spoznali, da nimajo urejenih stvari,« pravi duhovna svetovalka Maja Debevc, ki je znana tudi kot dobra vila Maja.

13.12.2020 ob 5:50 | Foto: Tanja Zrinsky | Avtor: Mateja Blažič Zemljič (revija Suzy)

Dobra vila Maja: Prihodnje leto prihajajo rešitve, več nas bo to verjelo, prej se bodo stvari aktivirale

Njeno poslanstvo je, da vpliva na kolektivno zavest, pravi, na to, da se bodo ljudje prebudili, v času, ko sta povsod le drama in negativnost, delali na sebi in si zvišali vibracijo. »Ni namreč res, da posameznik ne more ničesar spremeniti, saj lahko vsak vibrira energijo in širi svetlobo, nato pa se lučke povezujejo in ustvarjajo drugačno realnost,« poudarja duhovna svetovalka Maja Debevc tudi v svoji pravkar izdani trinajsti knjigi s pomenljivim naslovom Na koncu bo vse dobro.

Že 28 let se ukvarja z duhovnostjo, vse odkar ji je pri 16 letih mama predstavila idejo o posmrtnem življenju in ji je 'kliknilo', da je to to. Brala je Louise Hay, iskala informacije, nato pa spoznala Susan Ashley, svojo učiteljico. Ker je jasnovidna, je imela pri 20 letih vizijo, da je duhovnost njeno poslanstvo, a prej se je morala rešiti odvisnosti od odnosov, negativizma, drame ...

»Naučila sem se, da napredujemo po korakih – najprej rešujemo odnose, službo, finance itd., da se naučimo vibrirati stvari in jih znamo ustvarjati v življenju. Šele ko sem začutila, da ni nič zunaj, ampak vse v meni, je sledil preobrat, da zdaj res vibriram svoje poslanstvo,« pravi. In ker je sama prehodila celotno pot, na readingih razume, kaj se ljudem dogaja in kje v procesu so.

Pozitivna in negativna kolektivna zavest

Pravi, da našo realnost trenutno kreirata dve kolektivni zavesti – pozitivna in negativna. Nadzor svojih misli in občutkov je ključen, da ustvarjamo pozitivno. »Če pravočasno zaznamo misli in občutke, se lahko potegnemo iz njih. Pri tem so koristne afirmacije – če si rečeš, da si dovoljuješ spremembo v sebi, da bo vse v redu, je to motivator za razvoj. Vem, da je zlajnano, a tudi jaz si povem afirmacijo, ko zaznam negativno misel. Potem stopim korak nazaj, prediham čustva, grem v izhodišče zadeve in pogledam, ali je nekaj res ali iluzija. Predvsem pa zaupam in verjamem, da bo vse v redu,« izpostavlja in doda, da trenutno dogajanje opazuje kot veliko igro, čeprav so vsi v dramah in teorijah zarote.

 

»Kar se dogaja, je logično. Skozi vse te drame v duhovnem razvoju sem v preteklosti že šla – ni bilo virusa, so bile pa druge stvari, ki te prisilijo v premik. Vidim, da so ljudje v iluziji in ne vidijo, da bodo morali temo sprejeti, namesto da se še vedno borijo proti njej,« pove. »Ko pri poročilih vidiš kaj, kar te jezi, tako ne začneš bentiti, kakšni so politiki, ampak se osredotočiš na želeno, na nove poštene voditelje. Verjameš, da prihaja čas, ko ne bo več korupcije. Ukvarjaš se s tem, kar hočeš, ne zatiskaš oči si in se pretvarjaš, da tega ni, saj s tem samo potlačiš problematiko. Ko vidiš 13 slabih dogodkov, si našteješ 13 pozitivnih, ki so se zgodili,« pravi in doda, da verjame v čudežne rešitve ter v to, da se bodo ljudje, ki jim je to poslanstvo, izpostavili in začeli razkrivati informacije.

»Prihodnje leto prihajajo rešitve, o čemer veliko govorim, kajti več nas bo to verjelo, prej se bodo stvari aktivirale. Sem pa opazila, da vedno več ljudi spoznava, da so se doslej napačno osredotočali na teorije zarote in s tem krepili temo. Začeli so se zavedati, da to delajo, in se premaknili k pozitivnim stvarem.«

Čiščenje, da bi se prebudili

Pove, da se je zgodil razkorak v realnostih – prebujajo se naši darovi, kolektivna zavest se spreminja in energija dviguje. »Trenutno situacijo vidim kot veliko čistilnico, da se bodo ljudje prebudili in spoznali, da nimajo urejenih stvari. Ko so zaprti doma, namreč vidijo realno stanje, kako komunicirajo z otroki, ali skrbijo za njihovo šolo, kako se pogovarjajo s partnerjem … Tema nam namreč nastavlja veliko družbeno ogledalo, da vidimo, kje smo. Že 2000 let, vse od časov Jezusa in Marije Magdalene, hoče namreč razgraditi osnovno družbeno celico – družino. In ko mi ženska na readingu reče, da ima težave z možem, to vidim kot barometer njenega stanja zavesti – ne kot dramo. Ključen je namreč naš pogled na stvari,« poudari.

Ljudje so se začeli zavedati in se od negativnega premaknili k pozitivnim stvarem.

»Nesmiselno je, da ljudje še vedno pričakujejo mesijo,« doda. »Vsak od nas ima namreč svojo lučko, in ko jih bo zažarelo še več, se bo spremenila realnost.«

Tema v ljudeh

Tema je lahko skrita tudi v ljudeh, ki nas vlečejo v dramo, spreminjajo načrte, s katerimi se nima smisla dogovarjati, ampak jim moraš postaviti mejo, opozarja v novi knjigi. »Vlečejo nas v osebne drame, polne sovraštva in laži. Vse ukvarjanje z drugimi prinaša temo, ob tem pa se je treba pravočasno zavedati, da te je nekaj posrkalo in te vleče vase,« opozarja. »Spet smo pri mislih in občutkih, saj skoznje to zaznamo in lahko postavimo mejo. Razumeti moramo, kdo je v 3. in 4. dimenziji. S takimi ljudmi ne smeš sklepati dogovorov, saj lažejo, obračajo besede, se ničesar ne držijo in so maščevalni. Ko jih prepoznaš, pa drame ne smeš vzeti osebno,« pravi in to primerja s prizorom v Vojni zvezd, ko Darth Vader reče Luku, naj se maščuje, ta pa odvrne, da se ne bo, ker bo potem tak kot on.

»Če se pri takih ljudeh odzoveš z njihovo energijo, boš vedno izgubil. Tudi če premišljuješ, kaj jim boš povedal, igraš njihovo igro in jim daješ moč. Če pa ostaneš v svetlobi in ljubezni, se bo vedno pojavila čudežna rešitev, prevladali bosta pravica in resnica v najvišje dobro vseh vpletenih.« Temnim ljudem tudi ne pošiljaš energije, ampak se poskušaš energijsko povsem odklopiti od njih. »Prišel je namreč čas, ko mora vsak žeti, kar je sejal, ko se stvari uravnovešajo ter prihaja resnica, ki osvobaja. Zato raje trikrat ponovimo, naj tema odide – vse, kar ni v skladu s svetlobo in ljubeznijo, naj se vrne tja, od koder je prišlo,« svetuje.

Čim se na situacijo odzovemo čustveno, je zadaj naš problem oz. karma.

V 5. dimenziji ni več karme

»Čim se na situacijo odzovemo čustveno, je zadaj naš problem oz. karma. Izogibajmo se sodbam, kako je lahko ta človek nekaj naredil, saj ne poznamo ozadja, njegovega otroštva in naloge. Če ni čustvenega odziva, pa je to znak, da smo zadevo rešili. Ni nujno, da jo bo tudi vpletena oseba, saj ima svobodno voljo in lahko se odloči, da ga bo reševala z drugo osebo. A če mi zadeve ozavestimo in predelamo, se spremenita energija situacije in dogodki. Enačba se spremeni,« pove in izpostavi, da je v 3. in 4. dimenziji načrt duše jasen, hkrati pa spuščamo karmo, 5. dimenzija pa je nepopisan list, vse je brezmejno, ni karme in sami kreiramo svojo prihodnost. »Zato nekateri zdaj tako intenzivno predelujejo stvari, da gredo lahko naprej v novo Zemljo. Kakšna bo, pa je odvisno od nas, saj bomo njeni kreatorji.«

Prebujen človek

»Bistveno je prepoznati, da se ne počutimo dobro, ko npr. tarnamo, opravljamo, predajamo negativne novice ... Če poznamo ta občutek, lahko izberemo, da bomo raje počeli stvari, ki nas veselijo, da obrnemo energijo, kajti v negativnih občutkih smo v resnici, ko nam energija pade. Ko imamo še prave informacije, lahko razumemo situacijo in nas ni več strah. Lahko delujemo drugače in nismo več nemočni. Ne poistovetimo se z dramo drugih in razumemo, da je vsak v balončku svoje realnosti,« izpostavi. »Prebujen človek se zato ne ukvarja z okolico, ampak s sabo, sprejema druge in ve, da so na različnih stopnjah dojemanja. Predvsem pa odpušča. Vračamo se namreč v Jezusove nauke, v sočutje in razumevanje tistih, ki so v temi kot mali otroci. Prebujen človek spreminja svoje življenje, da postane, kar v resnici že je,« pove. Na koncu bo namreč vse dobro – oz. že zdaj je vse dobro, verjame. »Tema nam nastavi oviro, mi pa smo kot voda, ki išče rešitev in se nadgrajuje, ko usvoji lekcijo. Sama sem se največjih stvari naučila, ko mi je tema nastavila zid, zato se ji zdaj lahko zahvalimo, saj se bodo prav zaradi tega stvari spremenile,« zaključi.

Morda vas zanima še: Kateri žanr bomo živeli v letu 2021 (Piše Goga)

Priporočamo tudi: To je razlog, zakaj milenijci tako obožujejo astrologijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)