Horoskop: Kaj bi v preteklosti spremenili, če bi lahko (glede na vaš znak)

Čeprav preteklosti ni mogoče spremeniti, so v njej storjene napake lahko dobra šola za sedanjost in prihodnost.

19.9.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kaj bi v preteklosti spremenili, če bi lahko (glede na vaš znak)

Če bi se lahko vrnil(a) nazaj, bi ravnal (a) drugače. Ni ga junaka, ki se mu kdaj ne bi porodile te besede.

Kajti za v preteklosti storjene napake davek plačujemo v sedanjosti. Kaj pa bi, če bi lahko, spremenil vsak znak? Kdaj bi ravnal drugače? Kako bi postopal v določenih situacijah? Odgovore ima Thouhtcatalog.

Oven

Želite si, da bi se že v mlajših letih večkrat postavili zase. Če bi se lahko vrnili v preteklost ne bi dovolili, da bi toliko ljudi hodilo po vas.

Bik

Želite si, da bi lahko vzeli nazaj grozne besede, ki ste jih izrekli nekomu, ki vam je veliko pomenil. Veseli bi namreč bili, če bi se vrnil v vaše življenje.

Dvojček

Če bi se lahko vrnili v preteklost, bi zagotovo bili doslednejši pri doseganju ciljev in bi manj časa namenjali življenju z glavo v oblakih. Želite si, da bi se prej začeli posvečati karieri.

Rak

Želite si, da bi se manj časa ukvarjali z drugimi in bi večkrat na prvo mesto postavili sebe. Bolj bi se posvečali sebi in manj tistim, ki vas obdajajo.

Lev

Če bi bili še enkrat mlajši, ne bi bili tako trmasti. Veseli bi bili, če bi prej dojeli, da nimate vedno prav in bi upoštevali kakšen dobronamerni nasvet.

Devica

Želite si, da bi se prej sprijaznili s svojim videzom in osebnostjo. Da bi se naučili imeti radi sebe v zgodnejših letih.

Tehtnica

Če bi lahko zavrteli čas nazaj, zagotovo ne bi toliko časa namenjali napačni osebi. Želite si, da bi prej prepoznali rdeče zastavice.

Škorpijon

Želite si da se vam ne bi tako mudilo odraščati. Z veseljem bi bolj uživali v mladostniških norčijah in brezskrbnemu življenju.

Strelec

Žal vam je, da ste od sebe odrinili lepo in dobro osebo. Želite si, da bi njene kvalitete spoznali preden je bilo prepozno.

Kozorog

Želite si, da bi se večkrat zabavali, da ne bi vedno vsega jemali tako resno. Z veseljem bi se vrnili v čas, ko še niste imeli milijon odgovornosti.

Vodnar

Z veseljem bi, če bi se lahko vrnili nazaj, bolj in dlje uživali v samskem stanu in ne bi bili tako obsedeni z idejo, da morate zapluti v razmerje.

Riba

Želite si, da bi bolje skrbeli za svoje duševno zdravje in da bi več energije vlagali v svoje dobro počutje.

Preberite še: Horoskop: Izgovor, s katerim si uničujete življenje (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Kdaj se boste poročili (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)