Horoskop: Očitek, ki ga absolutno zavračate (glede na vaš znak)

Vsako astrološko znamenje se ponaša z lastnostjo, ki drugim ni najbolj všeč, a to ne pomeni vedno, da je slaba.

10.9.2020 ob 5:30 | Foto: Deagreez/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Očitek, ki ga absolutno zavračate (glede na vaš znak)

Vam drugi očitajo, da ste egoistični, pretihi, zadržani ali vam pripisujejo katero drugo lastnost, ki naj vam ne bi bila v ponos? Dejstvo je, da ima kakšno takšno vsak in da so z njo povezane kritike včasih upravičene. Ne pa vedno.

Kaj posamičnim astrološkim znakom drugi očitajo, sami pa te očitke odločno zavračajo (in zakaj) razkriva Thought Catalog. Zagotovo se boste strinjali.

Oven

Sovražite, kadar vam drugi očitajo, da ste egoistični samo zato, ker sebe postavljate na prvo mesto. Lastno duševno zdravje je vendarle vaša največja prioriteta.

Bik

Zavračate očitek, da ste hladni in zadržani, saj svojega srca ne nosite na dlani. Ko vam je za nekoga resnično mar, to zagotovo pokažete.

Dvojček

Sovražite, kadar vam drugi očitajo, da se obračate po vetru in ste drugačni, kot ste bili pred leti. Povsem normalno in običajno je, da se ljudje z leti spreminjamo in zorimo.

Rak

Ne marate, da vas drugi dojemajo kot molčečega zgolj, ker ne brbljate v nedogled. Kajti vi tedaj, ko imate kaj pametnega za povedati, zagotovo ne molčite.

Lev

Sovražite, kadar vam drugi očitajo, da hrepenite po pozornosti zgolj zato, ker ste radi v središču dogajanja. Prav nič se vam ne zdi narobe s tem, da obožujete soj žarometov.

Devica

Ne marate, da vas drugi dojemajo kot gospodovalno in ukazovalno, ker radi zadeve vzamete v svoje roke. Kajti tedaj, ko vi vidite težavo, jo boste vsaj skušali odpraviti.

 

Tehtnica

Sovražite, kadar vam drugi očitajo, da ste plitki in površni, ker veliko date na svoj in na videz drugih. Pomembno se vam namreč zdi to, kako se drugi predstavijo okolici in tudi glede svojega izgleda ničesar ne prepuščate naključju.

Škorpijon

Ne marate, da vas drugi dojemajo kot nadležne samo zato, ker imate veliko za povedati. Imate vendar glas in prav je, da ga uporabljate.

Strelec

Sovražite, kadar vam drugi očitajo, da nimate čustev, ker se ne pustite brati kot odprta knjiga. Ste pač previdni in ne zaupate vsakomur.

Kozorog

Ne prenesete, da vam drugi očitajo, da ste preračunljivi zgolj zato, ker ste pametni in modri. Vi dobro veste, kaj bi radi in kako to doseči.

Vodnar

Sovražite očitek, da ste čudni, ker ne sledite slepo trendom. Nobenega smisla ne vidite v tem, da bi stvari počeli samo zato, ker jih počnejo drugi.

Riba

Sovražite, da ste v očeh drugih naivni zgolj zato, ker ste zaupljivi. Vi v ljudeh najprej vidite dobro. Takšni ste in s tem ni prav nič narobe.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj čustvenih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Izgovor, s katerim si uničujete življenje (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)