Kdaj se boste poročili (glede na vaš znak)

Vsako astrološko znamenje ima svoj pogled na zakon in na trenutek, v katerem je primerno skočiti vanj.

7.8.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kdaj se boste poročili (glede na vaš znak)

Kdaj nastopi čas v življenju, ko se je nekdo pripravljen zavezati svoji sorodni duši? Ko je izpolnjen tisti pogoj, ki velja za piko na I, ta pa je odvisen tudi od tega, v katerem astrološkem znamenju je nekdo rojen.

Kdaj se vam torej obetajo poročni zvonovi? Odgovore ima Thouhgtcatalog.

Oven

V zakonsko zvezo boste stopili, ko boste našli nekoga, za katerega bo vsak dan pomenil priložnost za novo avanturo.

Bik

Povsem se boste zavezali nekomu, ki mu boste brezpogojno zaupali, bo dober po srcu in boste prepričani, da vas nikoli ne bi prizadel.

Dvojček

Prstana boste izmenjali, ko boste spoznali človeka, ki vas bo vselej znal nasmejati, vas potolažiti, kadar boste slabe volje in se bo z vami veselil, kadar bo v vašem življenju sijalo sonce.

 

Rak

Poročili se boste, ko boste našli nekoga, ki vam bo vsak dan znova pokazal, kako močno vas ceni in vas bo znal pripraviti do tega, da boste zase skrbeli prav tako zavzeto, kot skrbite za druge.

Lev

Pred matičarja boste stopili, ko boste spoznali človeka, ob katerem se boste vselej počutili lepi, vas bo znal dvigniti, ko boste to potrebovali in vas bo zasipal z neskončno pozornostjo.

Devica

Šele, ko boste spoznali človeka, ki vas bo razumel, vas podpiral in vas bo spodbujal v sanjah ter doseganju ciljev, boste pripravljeni dahniti usodni da.

Tehtnica

Ko boste našli nekoga, ki bo držal vsako svojo obljubo in vam nikoli ne bo lagal, boste uradno okronali zvezo.

Škorpijon

Ko boste spoznali človeka, ki mu ne bo mar za vašo preteklost in bo ob vaši strani z veseljem zrl v prihodnost, vam bo prišla na misel tudi poroka.

Strelec

Poročili se boste, ko boste spoznali osebo, ki vam bo zagotavljala dovolj svobode in neodvisnosti ter bo ponosna na vas.

Kozorog

Ko boste spoznali nekoga, s katerim se boste ujeli na intelektualni ravni in vas bo vsak dan izzval k napredku, mu boste podarili dušo, telo ter prstan.

Vodnar

Ko boste našli nekoga, ob katerem boste lahko sproščeno govorili o idejah in čustvih, mu boste pripravljeni obljubiti večno zvestobo.

Riba

Ko boste našli nekoga, ki bo vaš najboljši prijatelj, družabnik in podpornik, boste z njim pripravljeni stopiti pred oltar.

Preberite še: Horoskop: Največje ljubezensko obžalovanje vsakega znaka

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki se jim obeta veliko poletnih romanc


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)