Horoskop: Šest najbolj neodvisnih astroloških znakov

Rojeni v nekaterih astroloških znakih se ne zanašajo na nikogar in igrajo po svojih pravilih.

29.7.2020 ob 5:30 | Foto: Khosrork/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest najbolj neodvisnih astroloških znakov

Nekateri se vselej opirajo na druge, veliko jim pomeni mnenje okolice in vedno pred odločitvami prijatelje ali člane družine povprašajo za mnenje.

Na drugem bregu stojijo posamezniki, ki igrajo po svojih pravilih in se ne zanašajo na nikogar drugega kot nase. To se kaže v vseh njihovih odnosih, v katerih astroloških znakih pa so rojeni najbolj neodvisni posamezniki, odkriva Your Tango.

Vodnar

Posamezniki neomejenih misli in svobodnega duha, ki se prav nič ne ozirajo na mnenje okolice in nikoli ne dopuščajo, da bi prišli pod vpliv druge osebe, skupine ali institucije.

Rojeni v ozvezdju vodnarja nikoli ne prilagajajo okusa, mnenja ali načina življenja večini, požvižgajo se na to, kaj priporočajo drugi, zanje je povsem dovolj, da je nekaj všeč njim.

Individualisti, ki se nikoli ne podrejajo in se ne ozirajo na pričakovanja okolice. Vse, kar je zanje je pomembno je, da živijo življenje kot odgovarja njihovim merilom, pa čeprav se ta povsem razlikujejo od meril večine.

Strelec

Za strelce najvišjo vrednoto predstavlja svoboda. Oni ne prenesejo omejitev, oni želijo početi stvari, ki so jim všeč in to  na način, kot je njim ljub.

Rojeni v tem znaku nikoli ne vprašajo za dovoljenje niti za mnenje, so prilagodljivi in iznajdljivi in se dobro znajdejo povsod, tudi v okolju, kjer govorijo jezik, ki ga še niso slišali.

Ni jih strah tveganja in izzivov, kajti zanašajo se nase ter na svoje sposobnosti in so prepričani, da jih te nikoli ne bodo razočarale.

Oven

Zakaj so ovni neodvisni? Zato ker globoko zaupajo in verjamejo vase.

Oni radi tvegajo in včasih sprejemajo napačne odločitve, a se zavedajo, da se tudi iz tistih, ki vodijo v morebitne poraze, vselej nečesa naučijo.

Zaupajo svojemu šestemu čutu, sledijo svojim ciljem in željam ter v vsaki, še tako slabi stvari, najdejo nekaj dobrega. Zato v svojih očeh nikoli niso poraženci. Če se drugi s tem ne strinjajo, ovnom ni prav nič mar.

Dvojčka

Dvojčki se nikoli ne obremenjujejo s tem, koliko in kaj imajo drugi. Oni ne zavidajo nikomur, nevoščljivosti ne poznajo, prav tako jim ni mar ne za hvale in ne za kritike okolice.

Edina oseba, ki jo hočejo navdušiti in ki je nočejo razočarati, so oni sami. Ne pričakujejo podpore in pomoči okolice, ker so izjemno bistroumni vedo, kako premagovati ovire življenja in se po pomoč nikoli ne zatekajo k drugim.

Kozorog

Vsi vedo, da so kozorogi garači, da jih ni strah trdega dela in da se morda še sami ne zavedajo, kako neodvisni so.

Oni izberejo delo po svojem okusu in počnejo stvari, ki jih hočejo početi. Nadvse cenijo neodvisnost, ki izhaja iz njihovega finančnega stanja, a kljub temu bi raje počeli nekaj, kar jim je ljubo kot tisto, kar je bolje plačano.

Tudi pri delu so samostojni, največkrat sami sebi šefi, kajti za morebitne napake raje odgovarjajo sebi kot drugi osebi. In tudi v tem se jasno kaže njihova težnja po neodvisnosti.

Devica

Device preveč vedo, da bi se komu podrejale. One iščejo podrobnosti, odkrivajo podatke, one poznajo dejstva in nikomur ne dopuščajo, da bi vplival na njihovo mnenje ali odločitve.

Svoje težave rešujejo same, se na nikogar ne opirajo in se ne zanašajo na drugega, kot same nase. Drugim le težko zaupajo in verjamejo, da ni nikogar boljšega od njih samih.

One postavijo jasne meje, čez katere ne spustijo nikogar, kajti zavedajo se, da se v svetu povsem dobro znajdejo same.

Preberite še: Horoskop: Štirje najbolj nestrpni astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki jih vsi izkoriščajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)