Horoskop: Tri najbolj šarmantne pripadnice astroloških znakov

Dame, rojene v določenih astroloških znakih, premorejo res veliko šarma.

2.7.2020 ob 5:30 | Foto: Sergei Gnatiuk/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Tri najbolj šarmantne  pripadnice astroloških znakov

Šarmantni ljudje so neustavljivo privlačni. Oddajajo namreč pozitivno energijo ter s svojimi dejanji, pogledi in besedami druge privlačijo kot magnet.

Ne zgolj, ko gre za intimne zveze, temveč tudi, ko gre za prijateljske, poslovne in družinske odnose. V katerih astroloških znakih pa ženske premorejo največ šarma? Odgovor na to vprašanje ima portal Miss7.

Tehtnica

Tehtnica pri drugih brez težav pusti dober vtis. Krasi jo prijeten, miren značaj ter vselej teži k mirnemu in skladnemu okolju. Njeno umirjeno obnašanje v družbo, ki jo obdaja, prinaša harmonijo, h kateri teži domala vsak. Zaradi naravnega šarma je privlačna za okolico in ljudje so radi v njeni družbi, kar ji seveda pomaga tudi pri snovanju ljubezenskega razmerja. To pomeni, da so tehtnice le redko samske.

Dvojček

Šarm rojenih v tem ozvezdju izhaja iz njihove samozavesti. Damam, ki so po horoskopu dvojček, je kristalno jasno, kaj bi rade in česa si želijo, so izjemno družabne, se znajo spogledovati in vedo, kako očarati. Hitro tkejo prijateljstva, pozornost pa znajo prebuditi tudi pri morebitnih partnerjih. Kajti dvojčica dobro ve, kako ljubezni v prid uporabiti neustavljiv šarm.

Lev

Levinje preprosto znajo pritegniti pozornost. Pri tem jim še kako pomaga šarm, s katerim v svojo bližino pritegnejo vse, ki jih obdajajo. Dobro se namreč zavedajo, kako s svojo pojavnostjo vplivajo na druge in čarobno privlačnost izkoristijo v prid prijateljstva, dobrega sodelovanja na delovnem mestu ter tudi v prid intimnega odnosa.

Preberite še: Horoskop: Čemu bi za boljše življenje morali namenjati več truda (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest genialnih astroloških znakov z izjemno inteligenco


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)