Horoskop: Moški, rojeni v teh astroloških znakih, so najvzdržljivejši ljubimci

Vzdržljivost med rjuhami je pomembna kvaliteta, ki jo premorejo moški, rojeni v določenih astroloških znakih.

11.6.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Moški, rojeni v teh astroloških znakih, so najvzdržljivejši ljubimci

Dober seks je odvisen od številnih dejavnikov, eden od njih je vzdržljivost ljubimca. Medtem ko nekateri hitro zaključijo ter omagajo, so na drugi strani moški, ki znajo zadeve podaljšati in tako tudi ljubimki pričarati užitek. Kdo pa so ti junaki, natančneje, v katerih astroloških znakih so rojeni? Odgovore ima Miss7.

Bik

Moški, rojeni v tem znamenju, se ponašajo s telesno močjo in vzdržljivostjo. Oni premorejo ogromno energije, partnerko obdajajo z veliko pozornosti in se spoznajo na tehniko. Oni natančno vedo, katere gumbe pritisniti za idealen končni rezultat. Seks z bikom ni nikoli dolgočasen. In ne prekratek.

Rak

Tudi rak se v postelji odlično znajde. Za seksualne pustolovščine si vzame veliko časa ter zna svojo drago popeljati do zaporednih orgazmov. Kajti njemu se nikamor ne mudi in premore veliko strasti, ki jo zna pravilno usmeriti. Zato je v ženskih očeh še kako priljubljen ljubimec.

 

Lev

V znamenju leva rojeni moški vedo, kako se zadevam streže. Oni se seksa nikoli ne naveličajo, vedno prekosijo celo sami sebe in so v postelji zelo vzdržljivi. Hkrati premorejo neizmerno domišljijo ter so vedno pripravljeni na eksperimentiranje. Nikoli ne gledajo le na svoj užitek, temveč jim je partnerkin prav tako pomemben. Zato se potrudijo, da intimni odnos traja dovolj dolgo, da je poln strasti, erotične energije in obema v veselje ter užitek.

Preberite še: Osebe s to lastnostjo so boljši ljubimci

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Definicija dobrega seksa za vsako znamenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)