Horoskop: O čem astrološki znaki lažejo na začetku zveze

Ker bi se na začetku razmerja vsak rad pokazal v najlepši luči, iz ust pogosto letijo večje ali manjše laži.

27.5.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: O čem astrološki znaki lažejo na začetku zveze

Popolna odkritost v razmerju je ideal, ki pa ni vedno dosegljiv. Zlasti na začetku razmerja, ko bi se vsak rad pokazal v najlepši luči, so pogoste tako imenovane bele laži. Glede česa pa astrološki znaki največkrat niso pošteni? Takole jih izdaja Thouhgtcatalog.

Oven

Zlepa ne bo priznal, kako intenzivna so njegova čustva. Ker noče izpasti pomehkužen in pretirano čustven, jih na plano ne spusti v takšni intenziteti, kot v resnici vrejo v njem.

Bik

Skriva svojo otročjo plat. V očeh izbranca noče delovati nezrelo, nedoraslo in včasih kar preveč noro ter norčavo. On hoče izpasti zrel, resen in povsem odrasel.

Dvojček

Skriva svojo resno plat. Noče razkriti, da ni tako sproščen, ležeren in zabaven, kot se zdi na prvi pogled. Sčasoma se to vendarle pokaže, zagotovo pa ne v začetni fazi zveze.

Rak

Zaveda se, da je človek rutine, a ker se boji, da bi izpadel dolgočasen, prav to rak na začetku razmerja skriva in skuša drugo stran prepričati, da ga prežema močan pustolovski duh.

Lev

Sarkazem ni nekaj, s čimer bi se lev ponašal na začetku zveze. Zato ga zavzeto skriva in kaže le svojo prijetno ter dobrodušno plat.

Devica

Ta zlepa ne bi pokazala, kako jo žre ljubosumje tedaj, ko se njen izbranec pogovarja z drugo osebo nasprotnega spola. To devica pokaže šele, ko z nekom tudi uradno postane par.

Tehtnica

Njena največja skrivnost: koliko truda dejansko vloži v svoj videz. Pred zmenkom ure preživi v družbi ogledala, se dolgo ureja in skrbi za svojo podobo, potem, ko se zadeve sprostijo, pa največkrat dneve preživlja v trenirki.

Škorpijon

Kako dober je v postelji, nekaj časa taji. Ker noče delovati pohoten in preveč podučen, spočetka še kako zavzeto skriva svojo najbolj divjo erotično plat.

Strelec

Ne bo povedal, kako nora je njegova družina. Kar nekaj časa traja, preden jo predstavi izbrancu in članom dovoli, da odvržejo res vse maske.

Kozorog

To, koliko slabih stvari se mu je zgodilo v preteklosti, dolgo ostane skrivnost. Vse dokler spozna, da sočloveku lahko resnično zaupa.

Vodnar

Ne bo priznal, kako len je v resnici. Na začetku se bo trudil, da bo vsak zmenek poseben in zanimiv, na koncu pa bo večere najraje preživljal doma.

Riba

Skriva, kako klepetava je. V resničnem življenju nikoli ne utihne, na prvih zmenkih pa se trudi molčati, besedo dati drugi strani in jo samo poslušati.

Preberite še: Horoskop: Lestvica od najmanj do najbolj pohotnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Romantična gesta, ki vedno deluje (glede na astrološki znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)