Horoskop: Poljubov teh šestih astroloških znakov ne boste nikoli pozabili

Očitno je tudi umetnost poljubljanja povezana z datumom rojstva oziroma z astrološkim znakom.

20.6.2020 ob 5:35 | Foto: Flamingoimages/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Poljubov teh šestih astroloških znakov ne boste nikoli pozabili

Vsak se bo strinjal, da na svetu ni boljšega, kot je dober poljub, ki zamaja tla pod nogami. A vsi umetnosti poljubljanja žal ne obvladajo. Na drugi strani so tisti, ki vedo, kako se zadevam streže in verjeli ali ne, tudi na to, kako dobro se nekdo poljublja, vpliva astrološko znamenje, v katerem je posameznik rojen. Kdo vas ne bo razočaral? Odgovor ima Your Tango.

Oven

Oven se dobro poljublja, ker se želi dobro poljubljati. Kajti nekdo, ki je rojen v tem znamenju, vselej pričakuje pohvale in slavospeve na svoj račun ter zato ne izpusti nobene priložnosti, da bi jih bil deležen.

Kar pomeni, da se je za dober stik z ustnicami pripravljen maksimalno potruditi, vanj vložiti dušo in srce, rezultat pa je seveda poljub v presežkih.

Bik

Znamenje, ki ga obvladuje strast. Umetnost poljubljanja je za bika prav tako pomembna, kot dober seks. Njemu se pri nežnem ali strastnem poljubu nikamor ne mudi, zato od njega pričakujte dolge, strastne in vroče tovrstne dokaze naklonjenosti.

Bik je rojen za poljube, njemu so zapisani v genih in vsak, ki ga poljublja, vsakič znova občuti resnično strast, čustva ter zvrhano mero vznemirljivosti.

Rak

Skrbna in pozorna narava raka je prvi pogoj za poljube, ki jih druga stran nikoli ne pozabi. Njim se preprosto ni mogoče upreti.

Poljubi z rakom so enkratno doživetje, saj izražajo čisto ljubezen. V njih je nekaj magičnega, zapeljivega in ljubečega. Torej so mešanica vsega, kar označuje rojene v tem astrološkem znaku.

 

Lev

Lev želi vedno očarati. Torej za to, da bi bil v očeh drugih najboljši in neprecenljiv izkoristi vsako priložnost, med katere sodi tudi poljubljanje. Njegovi poljubi so mešanica strasti, ljubezni in vselej prevzamejo.

Lahko bi celo rekli, da se lev med vsemi znamenji zodiaka najbolje poljublja. Ker on vse, kar stori, stori v najboljši možni izvedbi.

Škorpijon

Škorpijon se v bistvu ne mara poljubljat. Razen seveda, kadar je v to primoran. In poljubi so v razmerju pričakovani. Zakaj je torej njegov tako  izjemen? Ker je pripraviti škorpijona k poljubljanju poseben izziv.

Tedaj, ko do zbližanja ustnic končno pride, so prežeti z zvrhano mero erotične energije ter strasti. Kajti poljub škorpijona ni nič manj vroč, kot je seks v njegovem objemu.

Strelec

Če bi radi poljubljali nekoga, ki je neomejenega ter svobodnega duha, poljubite strelca.

In doživeli boste nekaj, česar še ne poznate. Zakaj? Ker se strelec ne poljublja zato, da bi očaral, on samo uživa v tem dejanju. Prav namera po uživanju najbolj označuje njegov poljub, ki je zato vselej drugačen, poseben, presenetljiv in ga ni mogoče pozabiti.

Preberite še: 4 vrste poljubov, ki jih moški še posebej obožujejo

Morda vas zanima tudi: 5 dokazov, da se slabo poljubljate (čeprav sami menite drugače)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)