Trem astro znamenjem junij prinaša ljubezen

Dekleta, ki so rojena v teh treh astroloških znamenjih, se lahko veselijo zaljubljenega poletja.

8.6.2020 ob 1:45 | Foto: GettyImages

Trem astro znamenjem junij prinaša ljubezen

Čeprav pogled skozi okno ne kaže, da bi bilo poletje že za ovinkom, pa je dejstvo le eno. Še manj kot dva tedna nas ločita do prvega poletnega dne in še prehitro se bomo pritoževali nad vročino. A nekaterim dekletom bo prav vseeno, kako visoke bodo temperature, njih bo dodatno grela še ljubezen. Horoskop napoveduje pester in zaljubljen junij trem astrološkim znamenjem.

In, kdo so srečnice, ki se lahko veselijo poletja?

Devica

Device so rojene pustolovke, ki rade odkrivajo nove stvari. Situacija, zaradi katere smo vsi ostali doma, jo je seveda onesposobila raziskovanja. Junij je zato začela zajemati z veliko žlico, spet se druži, veseli in zabava ... In kar je najboljše od vsega, v tem mesecu se ji nasmiha ljubezen. Horoskop devicam obljublja novo spoznanstvo!

Lev

Levinje bodo to poletje v svojem elementu. Vročina, kratke obleke in popolni kodri, ki jih ustvarita sonce in morska sol, bodo povzdignili samozavest, ki je tem dekletom tako ali tako ne primankuje. Zato bodo pritegnile številne poglede moških in čeprav večina levinj trdi, da jih resna veza ne zanima, bodo v juniju spoznale nekoga, ki jim bo spodnesel kolena in zaradi katerega se bodo najverjetneje omehčale.

Oven

Že nekaj časa punce, ki so rojene v znamenju ovna, analizirajo svoja čustva. Začetek poletja bo ovnicam prinesel metuljčke v trebuhu. In kaj je še posebej zanimivo?  Zaljubile se bodo v nekoga, ki je v njihovem življenju prisoten že dolgo časa. Zvezde pravijo, da bodo dekleta rojena v znamenju ovna spremenile pogled okoli sebe in pokazala svoja prava čustva.

Preberite še: Horoskop: Trije znaki, ki jim ne morete zaupati skrivnosti (in trije, pri katerih je ta varna)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)