Dekle z mavričnimi lasmi, ki brezplačno potuje po svetu

Stephi LaReine je 22-letnica, ki se mora za brezplačna sanjska potovanja zahvaliti svojim sledilcem.

12.5.2017 ob 5:00

15895448_1419669781377817_3438801404197505405_o.jpg

Le kdo si ne želi potovati po svetu in ob tem še služiti? Komaj 22-letni Stephi je uspelo nekaj, o čemer mnogi le sanjajo. "Nikoli nisem imela pretirane želje stati pred kamero, bolje sem se počutila za njo. A ker so mi neprestano govorili, da imam eklektičen videz, sem se odločila, da ga izkoristim in ustvarim stran, na kateri predstavljam svoje divje življenje, ki je polno mode, potovanj in lepote," je dejala v nedavnem intervjuju za britanski Mirror.

Stephi je zahvaljujoč svoji mavrični in bujni pričeski hitro pridobila veliko bralcev na svojem blogu in sledilcev na družabnih omrežjih. To so zaznali tudi oglaševalci, ki so Stephi ponudili sodelovanje. Poleg različnih vabil na dogodke za pomembneže, je začela dobivati tudi povabila na potovanja, za katera pa ji ni potrebno odšteti niti centa.

"Odpotovala sem v Španijo, Hamburg, Berlin, Amsterdam, na različne glasbene in modne festivale, kmalu pa odhajam tudi na Maldive in v Ameriko. Zelo se veselim tudi modnega festivala na Ibizi, kamor so me povabili," je dejala in dodala, da je pri vsem skupaj najbolj hvaležna za vse spomine, ki jih ustvarja na teh potovanjih. Pravi, da so izkušnje, ki jih pridobiva s potovanji neprecenljive.

Stephi še priznava, da je zaradi živahne barve las v preteklosti prejela več negativnih kot pozitivnih komentarjev, nato pa je kar naenkrat prišlo do spremembe.

A post shared by Stephi LaReine (@stephilareine) on

Avtorica: P. Pa.
Foto: Instagram 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)