Celine Dion in njen trik za lepo postavo? To počne kar 4x na teden

Presenečeni boste, kaj pevka Celine Dione počne kar štirikrat na teden (poleg tega, da redno nastopa).

12.5.2019 ob 3:53

celine_dion_2019.jpg

Ikonična, legendarna, talentirana, čudovita. Vsi ti pridevniki še kako pritičejo kanadski pevki Celine Dion, ki je s svojo podobo navdušila tudi na letošnji odmevni prireditvi Met Gala.

Pred nedavnim je 51 letna zveznica v intervjuju za The Sun povedala, da se še nikoli ni počutila tako izjemno, kot prav na točki življenja, na kateri je sedaj:

"Lepota izvira iz notranjosti. Počutim se lepa, zato sem močna in posledično uspešna. A prepričana sem, da najboljše v mojem življenju šele prihaja."

In ko smo že pri moči, ne gre zgolj za psihično, temveč tudi za fizično pripravljenost, katere pri njej res ni mogoče spregledati.

Kaj ji do nje, poleg običajne vadbe in rednih nastopov, še pomaga in kako ji kljub letom uspeva ohranjati zavidljivo postavo?

"Res sem bila deležna kritik, da sem previtka, vendar se hočem počutiti močna, lepa, ženstvena in seksi. Če sem odkrita, predvsem uživam v življenju in v vsakem trenutku, ki mi ga ponudi. 50. so v resnici čudovita zame."

Tudi zato, ker je odkrila način, s pomočjo katerega ohranja fizično ter psihično zdravje: po nastopih štirikrat na teden več ur vadi balet.

"Zanj sem se odločila, ko sem spoznala Pepeja (enega od njenih plesalcev in stilistov). Zdelo se mi je, da mi ga je poslalo vesolje. Balet je zame nekaj romantičnega, dramatičnega in senzualnega, kot sanje. Res je tudi dokaj naporen, a rada imam izzive. Z njim premikam meje in ohranjam gibčnost. Je trdo delo, a rada se gibam."

V intervjuju za The Hollywood Reporter je Dionova spregovorila tudi o svoji prehrani in o morda nekoliko nenavadnem zajtrku:

"Običajno zajtrkujem skodelico kave in rogljiček," je pojasnila in dodala, da čeprav takšen zajtrk ne sodi v koncept zdrave prehrane, s kilogrami nima težav: "Po horoskopu sem oven, vedno v gibanju in tako pokurim veliko kalorij."

Mama treh otrok torej zna v življenju poiskati ravnovesje: balet, kava in rogljiček. Tudi njeno astrološko znamenje pa nedvomno pripomore k temu, da ji leta ne pridejo do živega.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Priporčamo tudi: 10 zvezdnic, ki so jim sloviti modni kreatorji rekli ne (in sedaj to obžalujejo) ali pa: Kate Hudson: 8 stvari, zaradi katerih ima tako hudo postavo

Preberite še: Skrivnost žensk, ki jim nikoli ni treba na dieto


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)