Horoskop: 5 znakov, ki so najbolj obsedeni s sodobno tehnologijo

Nekateri nikoli ne odmaknejo oči od takšnih in drugačnih zaslonov, svojo obsedenost s sodobno tehnologijo pa lahko opravičijo z astrološkim znakom.

11.12.2018 ob 5:16

zenska_telefon_nasmeh_postelja_micna.jpg

Medtem, ko so takšne in drugačne sodobne napravice za nekatere nujno zlo, drugim predstavljajo neizmerno veselje. V resnici nikoli ne odmaknejo oči od zaslonov in zanje je najhujša nočna mora izpad interneta. V katerih astroloških znakih so najpogosteje rojeni zasvojeni s tehnologijo, razkriva Your Tango.

Vodnar

Vodnarji obožujejo tehnologijo in vse, kar je z njo povezano. Vedno skrbijo, da so v koraku s časom, spremljajo novosti in komaj čakajo najnovejše različice telefonov, tablic ter drugih sodobnih igračk. Z njimi so zelo spretni in zagotovo poznate vsaj nekoga, rojenega v tem znamenju, ki lahko v hipu sestavi računalnik.

Za vodnarja bi bilo življenje brez tehnologije pravi izziv. Res je, rad ima naravo, rad pohajkuje po brezpotjih, a ne vzemite mu interneta, video igric ali telefona. Kajti v tem primeru boste spoznali tudi njegovo besno plat.


Dvojček

Še eni pripadniki zodiaka, ki ljubijo vse, kar je povezano s sodobno tehnologijo, najbolj pa internet. Dvojčka svetovni splet hitro zapelje in ure dobesedno bežijo mimo njega. Morda zato, ker išče informacije, ker klepeta z nekom na drug strani omrežja ali igra igrice na medmrežju. Tako zavzeto, da pozabi, da je lačen, žejen in da bi moral na stranišče.

Kadar se dvojček znajde v situaciji, v kateri iz neznanega razloga ugasne telefon ali se prekine internetna povezava, doživlja pravo abstinenčno krizi. On preprosto mora imeti dostop do vsega, kar ga zanima. In ne, to ni vedno dobro. V resnici bi se rojeni v tem ozvezdju morali malo zamisliti nad tem, koliko časa namenjajo sodobnim napravicam.


Strelec

Vsako najnovejšo aplikacijo, ki je na voljo, bo strelec uporabil pred drugimi. Obožuje novosti, rad premika meje in vedno je v koraku s časom. Zlasti, ko gre za sodobno tehnologijo.

On je rad povezan z ostalim svetom in s pomočjo telefona snuje ideje za nove, ter beleži že osvojene podvige. Z aplikacijami išče najboljše ideje za potovanja, rezervira nastanitve, spoznava nove prijatelje in lovi prave informacije. Tehnologijo izkorišča predvsem z namenom načrtovanja novih doživetji, kar pa ne pomeni, da z uporabo sodobnih napravic ne pretirava.


Oven

Tudi ovni so s tehnologijo obsedeni in z njo počnejo vse, kar lahko. Sodobne napravice ovnom omogočajo opravljanje več nalog hkrati: z njo iščejo informacije, z njo se zabavajo in si lajšajo izvajanje vseh nalog, ki so si jih zadali.

Res je, tehnologija je zanje velikokrat tudi vir zabave in preplet vseh možnosti, ki jih ponuja, jih hitro potegne v vrtinec odvisnosti, iz katerega se le težko izkopljejo.


Škorpijon

Škorpijoni radi pretiravajo. Tudi s tehnologijo in kaj lahko z njo postanejo obsedeni, od nje celo odvisni ter so zato, ker za zasloni preživljajo preveč časa, neredko družbeno izolirani ter asocialni.

Za občutljive škorpijone je tehnologija na prvi pogled prijaznejša od resničnega sveta. Tam se lahko skrijejo za različnimi profili, zaupajo nekomu brez strahu, da bi jih prepoznal (tako vsaj mislijo) in raje klepetajo z nekom na spletu, kot v živo. Ker so ob vsem tem še zelo maščevalni, ne bi bilo presenetljivo, če bi vas na medmrežju nadlegoval škorpijon, ki ste se mu nekoč, že daleč v zgodovini, zamerili.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: V teh šestih astroloških znakih so rojeni najslabši šefi ali pa Horoskop: Trije znaki, ki ne marajo praznikov

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)