Horoskop: 7 znakov, ki so najbolj obsedeni s prazniki (in se že pripravljajo nanje)

Nekaterim gre zgodnje okraševanje mest in pozvanjanje božičnih melodij na živce, rojeni v določenih astroloških znakih pa bi s pripravami na novoletne praznike najraje začeli že poleti.

24.11.2018 ob 4:52

mladi_zenski_bozicna_kapica_jelka_prazniki_novo_leto.jpg

Kaj menite o praznikih, ki se približujejo ter nakazujejo zaključek starega in prihod novega leta? Se vam zdi, da so vsi okraski, bogate lučke in razkošne jelke le nepotreben kič, ki se pojavi vsako leto prej, ali komaj čakate, da vse zažari v praznični podobi in že oktobra razmišljate, kakšne piškote boste spekli, ter kaj boste postregli za božično večerjo?

Če ste rojeni v sledečih astroloških znakih, potem po pisanju Your Tanga že zbirate okraske in recepte za božično-novoletna praznovanja. Kajti, priznali ali ne, z njimi ste, milo rečeno, obsedeni.

Bik

Takoj, ko se poletje uradno konča, začnete s pripravami na novoletne praznike. In kako je videti prva stopnja vaših priprav? Ker je sezone kopalk končno konec, pridno počistite zaloge starih keksov in peciv, ter tako v omarah in na policah poskrbite, da vam za vse dobrote iz novoletne peke ne bo zmanjkalo prostora.

V bistvu vam je čisto vseeno, ali boste vesele dneve preživeli na kavču pred televizijo ali na zabavi. V kolikor bo dovolj dobre hrane, boste srečni.

Bolj, kot se praznični dnevi bližajo, več časa preživite v kuhinji, kjer pečete, stepate, mesite, režete, mažete in seveda poskušate vse, kar nastane pod vašimi rokami. Ker imate poleg dobre hrane radi tudi dobro družbo, se veselite vseh obiskov, ki jih boste deležni tedaj, ko se staro leto preveša v novo. Ter seveda vseh dobrot, ki jih bodo prinesli s seboj.

Rak

Tudi raki ste obsedeni s prazniki. Zakaj? Ker veste, da boste v prazničnih dneh lahko veliko časa preživeli z ljudmi, ki jih imate rad. Vaše priprave se, za razliko od bika, ne začnejo s pisanjem seznama prazničnih jedi in iskanjem receptov, temveč s pisanjem seznama vseh, ki jih boste obiskali ali povabili k sebi na dom ter iskanjem njihovih telefonskih številk. Novoletni čas je za vas v prvi vrsti čas druženja z ljudmi, s katerimi se čez leto premalo vidite.

Najbrž že od konca oktobra vsem pripovedujete, kako komaj čakate praznike, ki prihajajo in bolj, kot se ti bližajo, bolj ste vznemirjeni, ter v veselem pričakovanju nakupujte darila za vse, ki jih imate radi.

Lev

Zakaj praznike obožujete vi? Odgovor je preprost. Ker se v prazničnih dneh vrstijo zabave, na katerih lahko res zasijete v vsem svojem žaru. V resnici komaj čakate, da boste lahko oblekli tiste nove obleke, s katerimi ste že konec oktobra založili omaro.

Dobro veste, da boste znova pustili izjemen vtis in bodo o vaši glamuroznosti vsi govorili še do naslednjega maja. Čisto vseeno je, ali boste na zabavi gostitelj ali gost, kar zadeva oprave, ničesar ne prepuščate naključju.

In potem so tu še darila. Ta radi tako sprejemate, kot podarjate in izjemno dobro znate zbrati tisto, kar nekoga res razveseli. Nihče ne ve natanko, kako vam to uspe, zato ste tudi tedaj, ko obdarovani odpirajo vaša darila, deležni neskončnih slavospevov ter pohval. To pa je še en razlog, zakaj komaj čakate bližajoče se praznike.

Devica

Res je, da vznemirjenja ne pokažete, a to ne pomeni, da niste navdušeni nad dnevi, ki prihajajo. In to, kako jih boste preživeli, načrtujete že od začetka novembra. Vi pač potrebujete načrt. Za popolne praznike. Kajti vi ne pristajate na manj.

Natančno veste, koga boste povabili, koliko bo povabljencev, kaj boste postregli, koliko boste zapravili in kako bo okrašen dom. Skratka, pri vas bo, tako kot vsako leto, znova spet vse popolno. In znova boste deležni pohval ter si končno oddahnili od obsežnih priprav, ki pa vedno obrodijo sadove.

Tehtnica

S toplino praznikov ste obsedeni. Obožujete okraševanje in vaš dom najbrž počasi že začenja dobivati božično podobo. Če ne dejansko, pa vsaj v mislih. Hkrati praznike vidite kot idealno priložnost za osvežitev garderobe. Končno si lahko brez slabe vesti kupite tisto obleko, ki vas že tako dolgo mika. Ter seveda parfum, ki bo dopolnil vašo podobo.

Ker ste zelo družabni, vas mami tudi misel na vse zabave, ki se obetajo. In na tisto, ki jo boste pripravili pri sebi doma. Vi ste preprosto odličen gostitelj in to lahko pokažete prav za praznike, ki jih tako težko čakate.

Kozorog

Ker obožujete vse, kar je povezano z družino in tradicijo, obožujete tudi praznike. Med njimi namreč tisto, kar je povezano z lepim, toplim in prijetnim najbolj pride do izraza. Obožujete čas, ki ga preživljate z družino in prijatelji, radi obujate stare in ustvarjate nove spomine in praznični dnevi so kot nalašč za to.

Pri vas je vse povezano s tradicijo: od kuhanja prazničnih jedi do peke piškotov, oblačenja smešnih puloverjev in okraševanja doma, popevanja božičnih pesmi in srebanja kuhanega vina. Vi res znate uživati v praznikih, čeprav skušate prikriti, da ste z njimi kar malo obsedeni.

Riba

Tako obožujete praznike, da takoj po zaključku enih, že načrtujete nove. Na vprašanje, kaj vam je med novoletnimi najbolj všeč, kot iz topa ustrelite: vse. In prav nič se ne zlažete. Božične pesmi, ki drugim že presedajo, božični filmi, ki se vrtijo že od oktobra, lučke, ki se po mnenju mnogih prižigajo veliko prezgodaj, kičasti okraski. Ne morete se odločiti samo za eno stvar.

Prazniki so čas za zabavo, družino, prijatelje, dobro hrano in pijačo. Zato jih imate radi. Zato ste z njimi obsedeni.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov ali pa Horoskop: sestre in bratje, rojeni v teh znakih, so kot psi in mačke

Priporočamo tudi: Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)