Horoskop: 4 znaki, ki razmerje najpogosteje končajo s kratkim sporočilom

Odločitve o razhodu se res ne spodobi posredovati s kratkim sporočilom, a rojenim v nekaterih astroloških znakih se to zdi najboljši način.

3.12.2018 ob 5:16

telefon_postelja_zenska_sporocilo_micna_mesic.jpg

Kot da to, da je tisti, ki ste mu podarili srce sklenil, da vajina zveza pač nima prihodnosti ne bi bilo dovolj hudo, vam je svojo odločitev sporočil kar s kratkim sporočilom. Nezaslišano, a ne neverjetno, zlasti, če je rojen v katerem od sledečih astroloških znakov, ki po pisanju Your Tanga zveze največkrat končajo brez osebnega stika.

Rak

Raki ne marajo konfliktov in pred njimi bežijo za vsako ceno. Kadar se jim zazdi, da bi pogovor na štiri oči lahko izzval ostre besede in solze, se raje odločijo za neosebni pristop. Povlečejo se v svoj oklep in tam počakajo, da se zadeve umirijo.

Kadar je razlog izbruh negativih čustev odločitev o razhodu, je kratko sporočilo v njihovih očeh najboljša možnost. Zaslon jih ščiti pred odzivom druge strani, hkrati za njim lahko skrijejo čustva ter so videti močnejši, kot v resnici so. Kajti zavedajo se, da so mehke narave in bi jih moledovanje zapuščenega hitro pripravilo do tega, da bi si premislili.

Težko bi sicer rekli, da so raki neobzirni, kajti s primernimi besedami se vendarle trudijo pojasniti, kaj jih je napeljalo k usodni odločitvi. A to ne pomeni, da tistega, ki prejme sporočilo ne boli dejstvo, da se z neljubim dejstvom ni imel priložnosti soočiti na štiri oči.

Lev

Lev se ne mara soočati s kruto resničnostjo. In razhodi so kruti. Res je, da so rojeni v tem znamenju neustrašni in se praviloma nikogar ne bojijo, a tudi njihov pogum ima svoje meje. Kadar obstaja možnost, da bodo dejanja ali besede v drugi strani zbudile agresijo, se osebnemu pristopu raje izognejo.

Ker nedvomno velja, da so ljudje, ki se soočajo z razhodom dokaj nepredvidljivi, si levi mislijo: bolje preprečiti kot zdraviti in vse skupaj opravijo s pomočjo tehnologije. Pošljejo sporočilce in tako se jim ni treba ukvarjati s tem, kako bo tisti, ki ga je strela udarila, odreagiral in kako bo udaril nazaj.

Devica

Device se težko izražajo. Ne zato, ker bi bile besedno nespretne, temveč zato, ker se težko soočajo s svojimi čustvi in jih ubesedijo tako, da s tem ne bi zadale preglobokih ran. Takoj, ko natančno pretehtajo odločitev o koncu zveze čutijo, da morajo namero uresničiti. Najlažje to storijo tako, da pošljejo kratko sporočilo z žalostno vsebino.

V trenutku, ko to storijo, blokirajo prejemnika ali na njegove povračilne udarce ne odgovarjajo. Ignoriranje pogleda druge strani je zanje najboljša možnost. Kajti soočanje s konflikti ni njihovo priljubljeno dejanje in prav temu se lahko na takšen način izognejo. Hkrati tako lahko zvezo končajo brez slabe vesti, brez občutka krivde in brez misli, da bi zapuščenemu vendarle morale olajšati bolečino.

Strelec

Strelci so že pregovorno znani po tem, da se ne ozirajo pretirano na čustva drugih. Kadar menijo, da bi bilo zvezo najbolje končati, so pošteni in že skoraj kruti. Oni ne okolišijo, ne čakajo na pravo priložnost, oni v roke vzamejo telefon in odtipkajo vsebino. S tem v resnici drugi strani naredijo uslugo, saj ji ni treba gledati hladnega obraza ter poslušati neosebno podanih dejstev.

Kajti v resnici je osebni razhod s strelcem krut. On je direkten, neposreden in se prav nič ne ozira na posledice. Ta hladnost lahko boli veliko bolj, kot črke na zaslonu, postavljene v dve preprosti besedi: konec je.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: 5 znakov, ki najbolj blestijo v kuhinji ali pa Horoskop: sestre in bratje, rojeni v teh znakih, so kot psi in mačke

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)