Adele po ločitvi presenetila z novo podobo

Pevka Adele je po ločitvi očitno odprla novo poglavje življenja.

23.6.2019 ob 3:57

adele_micna.jpg

Adele je aprila letos z najavo ločitve od soproga Simona Koneckija nedvomno presenetila. Par, ki namerava tudi po razhodu s skupnimi močmi vzgajati sina Angela, se je po objavi novice umaknil iz javnosti in medije prosil za zasebnost.

In potem je vse potihnilo. Dokler se na odru niso znova združile nekdanje članice skupine Spice Girls, katerih koncert je obiskala tudi Adele in presenetila s svojo podobo. Oboževalcem ni ušlo, da je pevka mladostna, vitka in na videz srečnejša ter močnejša kot kdajkoli prej.

Njene objave na Instagramu temu pritrjujejo.

"Wiiii, nazadnje sem Spice Girls videla pred 21. leti, v 90- ih na stadionu Wembley. Nocoj, moji ljubljeni in dragi, bom kričala, jokala, plesala, se smejala in se znova počutila kot desetletnica," je pred koncertom zapisala na Instagramu.

"Nobena skrivnost ni, da jih obožujem. Bile so in še vedno so mi v navdih. V smislu, da gre življenje naprej, ne glede na vse, kar se zgodi. Končno sem spoznala tudi Ginger, se noro zabavala z dekleti in prisežem, da ne morem verjeti, kako daleč sem prišla v življenju. Tudi zaradi njih. Ne bi bila tam kjer sem, če ne bi bilo teh petih britanskih legend," je dodala po koncertu.

Tudi Spice Girls so na svojem uradnem profilu objavile fotografijo z znano oboževalko, zvesto Adelino občinstvo pa ni moglo spregledati pevkine nove podobe.

"Adele po razhodu kar žari. V resnici ima poločitveni žar. Vidno je razširila krila," je na Twitterju zapisal en od njenih oboževalcev in sledilo je več podobnih opazk. 

Skratka, Adele gre naprej. Močnejša kot kdajkoli prej in pripravljena na nove izzive, ki jo čakajo na osebnem in poslovem področju.


Avtorica:
M. FL. povzeto po pisanju Popculture.com
Foto: Reuters, Instagram

Priporočamo tudi: Svetovni zvezdniki, ki so se ločili v rekordno kratkem času Ali pa: Zvezdnice iskreno o tem, kako jih je prizadela ločitev

Priporočamo tudi: Zakaj sem magnet za komarje? (VIDEO) in Nov trik za lupljenje česna, ki je obnorel splet (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)