Adele šokirala z novico o ločitvi

Britanska zvezdnica Adele je zaslovela s pesmimi o zlomljenem srcu. Nato je spoznala Simona Koneckija, z njim zanosila in se poročila. Kot kaže, pa je tudi njune ljubezni po sedmih letih konec, saj se ločujeta.

20.4.2019 ob 9:14

adele_micna_locitev.jpg

Adele je ena tistih glasbenic, ki svojo zasebnost uspešno skriva pred mediji in oboževalci. Skrivala je celo zvezo s 45-letnim poslovnežem Simonom, poroko in nosečnost. Tudi fotografij njunega sina Angela, ki ima danes že šest let, v medijih ne boste našli prav veliko.

Zaslovela je s pesmimi o zlomljenem srcu in neuslišani ljubezni, ko je leta 2011 spoznala Simona, pa so se oboževalci celo ustrašili, da je to tudi konec njene kariere.

adele_micna_locitev_novica.jpg

Da se umika z odrov je sicer naznanila šele kasneje, 30-letna Adele pa je kljub temu pristala na prvem mestu najbogatejših britanskih zvezdnikov, ki so stari 30 ali manj let. Njeno premoženje tako ocenjujejo na slabih 167 milijonov.

Po ločitvi bosta sina vzgajala skupaj

A kot kaže tudi pri Adele ni vse rožnato. V uradni izjavi za javnost je zapisala, da se ločuje in prosi za spoštovanje njihove zasebnosti. Zapisala je še, da bosta s Simonom še vedno skupaj vzgajala sina, vendar pa se njuna skupna pot končuje.

Avtor: F. M.
Foto: Reuters

PREBERITE ŠE: Angelina Jolie je spremenila ime ALI O kakšnem moškem prepeva čudovita Katarina Čas? Preverite sami! (video)

Ne spreglejte tudi: Zvezde plešejo 2019: Takšna lepotica je hči Tine Gorenjak


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)