Adriana Lima je poročena sama s seboj

Zaradi nje je sologamija neskončno seksi.

12.6.2017 ob 7:15

adriana_GettyImages-684509038.jpg

Super model in Viktorijn angelček Adriana Lima v svojem življenju ne potrebuje sorodne duše. Ona je poročena sama s seboj.

35 letnica je ob nedavni udeležbi na dirki formule ena za veliko nagrado Monaka na svojem Instagram profilu objavila zanimivo novico, ki jo je potrdila z diamantnim prstanom na svoji roki.

"Zakaj prstan? Gre za simboliko. Zavezana sem sama sebi, moji lastni sreči in sem poročena sama s seboj," je zapisala Adriana ter dodala: "Dame, ljubite se!"

Več zanimivosti vas čaka na Facebooku. 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Čeprav je res samska (pred nedavnim se je razšla z Julianom Edelmanom in se kratek čas sestajala z Mattom Harveyem) je torej vendarle poročena. In v takšnem zakonu ni edina. Sologamija, oziroma zakon s samim s seboj v resnici ni tako redka zadeva.

"Menim, da je z leti postala vse pogostejša, bolje razumljena in tudi sprejeta," je za WUSA9 news povedal Jeffrey Levin, avtor in upravljalec spletene strani IMarriedMe.com, na kateri so na voljo različni detajli in obvezni pripomočki za poroko, pri kateri je dovolj zgolj nevesta (ali ženin). Uganili ste, mogoče je kupit tudi vabila in prstan.

Več primerov

Leta 2015 se je povsem običajna smrtnica Yasmin Eleby s seboj poročila na svoj 40. rojstni dan. Obred je potekal v družbi družine in prijateljev, imela je deset družic, izpeljala pa ga je njena sestra (takšna poroka ne zahteva pooblaščenega matičarja ali duhovnika).

"Večkrat sem si govorila, da se bom, če do 40. leta ne bom našla primernega partnerja, poročila sama s seboj," je v intervjuju za ABC News povedala Elebijeva. "Odločila sem se, da to ne bo samo šala. Želela sem si proslaviti odnos z … menoj. Moja poroka je bila samo moja in je predstavljala zavezo sebi. Da se bom ljubila, spoštovala in se bom vselej zavedala svoje vrednosti."

Erika Anderson iz Brooklyna se je lanskega leta s seboj poročila pred svojimi prijatelji. Nosila je poročno obleko, napisala je zaobljube in zakon vpisala v matično knjigo.

"Odločitev ni bila lahka," je povedala za Cosmopolitan. »A 35 let sem bila samska, zato sem se odločila, da je čas, da se ustalim. Da si kupim stanovanje in da rečem da. Sama sebi. Vse skupaj sem lahko celo uradno zabeležila, saj vendarle živim v Ameriki."

Avtorica: M. FL.
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)