9 tipov moških, ki se jim pri spletnih zmenkih nujno izogibajte

Da ne bi po nepotrebnem zapravljali časa, ob določenih obnašanjih takoj prižgite rdeče luči.

17.8.2019 ob 6:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

9 tipov moških, ki se jim pri spletnih zmenkih nujno izogibajte

Novi ste svetu spletnih zmenkov in zato malo negotovi saj ne veste, komu namenjati pozornost, komu odgovarjati na sporočila in koga mirne duše ignorirati. Vsem, ki ste se znašli v tej zagati polagamo na srce: obstajajo moški, ki niso vredni vašega časa. Prepoznali jih boste že po nekaj izmenjanih besedah.

Prosilec

Pomembno opozorilo: izogibajte se vsakomur, ki že po nekaj stavkih (ali kasneje) prosi za uslugo, denar ali karkoli tretjega. 

On je v veliki stiski, iz katere se ne more izkopati sam, pestijo ga finančne ali druge težave, ki jih razumete samo vi in z vašo ljubeznijo bi vse zadrege lahko premagal.

Nikar ne nasedajte. On je plenilec (teh je na spletu veliko), ki je prepoznal ranljivo dušo (vas), katero želi izkoristiti in se z njo okoristiti.

Sadilec rožic

Privlačnost na prvi stavek? Prav gotovo. Resnična ljubezen že samo, ker je videl vašo fotografijo? Saj temu ne verjamete, kajne?

On vam veliko piše, vas kuje v zvezde, izpoveduje ljubezen, vas opeva, kako ste lepi, čudoviti, neprecenljivi in rojeni prav zanj. On bi se poročil že jutri. Takoj po prvem zmenku.

Ne verjemite mu, kajti nihče se ne zaljubi v fotografijo in nihče se ne bi poročil z nekom, ki ga sploh ne pozna. Če ima seveda prave namene. Oziroma če razmišlja trezno. On pač ne.

Vzkipljivež

Še ena past. On je hitro jezen in vznemirjen. Zlasti, če mu takoj ne odgovorite na sporočilo. Tedaj ste deležni nešteto očitkov, ker ga ignorirate. Za pet minut.

Zelo se mu mudi, po nekaj izmenjanih besedah predlaga zmenek in če ga odklonite (kar je edini pravi odziv), v nedogled moleduje ter vas prepričuje, da bi si premislili ter vam, če pri tem ni uspešen očita, da ste hladni, nesramni in neresni.

On je obseden z nadzorom in z ljubosumnostjo ali išče zgolj seks. V vsakem primeru ni primeren kandidat za resno in dolgo zvezo.

Tisti, ki išče samo zabavo

V opisu mu piše, da ne išče nič resnega. Zato mu verjemite. Ne glede na to, kako se ujameta in razumeta, ne bo si premislil.

 Seveda si lahko, če tudi vi iščete le zabavo, dopisujete z njim. A v kolikor bi radi nekaj več, žal samo izgubljate čas.

Osvajalec

On ima na svojem profilu veliko svojih fotografij. Na njih je sam, še pogosteje pa z drugimi ženskami.

Če vam navrže, da so dekleta v njegovem objemu prijateljice ali sorodnice, mu res ne smete verjeti. Kajti v resnici je le osvajalec, ki se ponaša s svojimi trofejami. Pazite da ne boste ena od njih.

Skrivnostnež

Sploh nima profilne fotografije. Ali je nejasna in z nje ne morete presoditi, kakšen je videti.

Je sramežljiv? Morda. A če nima toliko poguma ali dostojnosti, da bi objavil fotografijo, na kateri bi bil njegov obraz jasen in viden obstaja velika verjetnost, da nima čednih namenov.

Seksi tip

On komaj čaka, da vam pošlje svojo sliko. V Adamovem kostumu. S poudarkom na njegovem organu, na katerega je zelo ponosen.  Hkrati vas po uvodnem pozdravu v svojem stilu prosi, da vi storite enako.

Kot samo ime pove, mu gre po glavi le ena misel in je osredotočen le na določene kvalitete. Svoje in vaše. Verjemite, nobenega smisla ni, da bi se ukvarjali z njim.

Večni otrok

Na predstavitveni fotografiji je s kolegom. S kozarcem v roki in smešnim klobukom na glavi. Vidno opit. On ni odrastel in še vedno živi v času, ko se je vsak večer zabaval s prijatelji v študentskem domu.

Če iščete zrelega moškega, pač ni pravi.

Namišljen ljubimec

On je zelo uglajen in prijazen. Zna izbirati besede, namenja vam ravno prav pozornosti, zapomni si vse, kar ste mu napišete, skratka, na prvi pogled je idealen. A tudi potem, ko si že mesece dopisujeta, ne predlaga zmenka ter ignorira vaše namige, da bi se sestala.

Če ne iščete prijatelja za dopisovanje, potem z njim zgolj izgubljate čas. Žal. In sedaj, ko veste, veste tudi, da z njim ne boste osnovali odnosa, ki ga pričakujete.

Torej vam ne preostane drugega, kot da iščete naprej …

Povzeto po pisanju Your Tango


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)