7 znakov, da vajina zveza postaja resna

Vas zanima, kakšna je prihodnost vajinih srečanj? Nekateri pokazatelji jasno kažejo, da preraščajo v resno zvezo.

24.9.2018 ob 3:57

moski_zenska_par_objem_postelja.jpg

Pri svojem dragem preživite veliko časa. Pa to pomeni tudi, da vajino razmerje postaja resno? Zagotovo, če opazite sledeče znake.

1 Pogled v omare. Kadar imate pri njem doma svojo polico ali kar polovico omare, v vaši garderobi pa so tudi njegove srajce, nogavice in spodnje majice je to nedvomno dober znak.

2 Pogled v hladilnik. Okusi so različni. In kar tekne vam, ne tekne nujno tudi njemu. Če je v njegovem hladilniku vedno nekaj takšnega, kar je všeč samo vam ter obratno, vsaj na tihem oba razmišljata o resni zvezi.

3 Pogled v kopalnico. V njegovi kopalnici je ob kadi tudi vaš šampon, pri njem imate svojo ščetko ter britvico, tudi on pa se pri vas doma ne prha z vašim gelom, pač pa ima svojega. Še en dober pokazatelj.

shutterstock_187764656.jpg

4 Kako sproščena sta. Ko se prhate ali greste zgolj na stranišče, vrata ostanejo odklenjena. Tudi, ko si brijete pazduhe ali noge, se pred njim ne skrivate. To pomeni, da ga brez težav spuščate v svoj svet ter s tem tudi v življenje.

5 Poznate njegova gesla. Ker med seboj nimata skrivnosti, si zaupata gesla in pin številke kartic. Do tega največkrat napelje splet okoliščin, a če s tem nimata težav, si nedvomno obetata resno zvezo.  

6 Spoznala sta starše. Ko vas nekdo predstavi svojim staršem, ste lahko prepričani, da zanj niste zgolj bežna avantura. Te zagotovo ne bi peljal k mami.

7 Oglaša se na vaš telefon. Dejanje, ki je na lestvi približno tako pomembno kot zaupanje gesla, kode ali pin številke. Vi ste pod prho, zazvoni telefon in on se oglasi. Ali ste vi tisti, ki sprejme njegov klic. Pokazatelj, da začenjata graditi nekaj na resnih, iskrenih in zato trdnih temeljih.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock, Shutterstock

Preberite še: 5 skrivnosti spolno potešenih žensk ali pa Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)