6 znakov, da vama ni namenjena skupna prihodnost

Dobro je prepoznati znake ki pričajo, da vaju žal ne čaka skupna prihodnost.

11.1.2021 ob 7:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

6 znakov, da vama ni namenjena skupna prihodnost

Ne glede na to, kako močno ste zaljubljeni in kako zavzeto verjamete, da vama je usojena skupna prihodnost, nekateri znaki jasno pričajo, da živite v zmoti. Kateri, pa razkriva Thouhgtcatalog.

Do vas se ne obnaša lepo

Nikoli ne bi smeli ostati z nekom, ki je do vas neprijazen, nesramen, vas ponižuje, zanemarja ali se do vas kako drugače ne obnaša lepo. Kajti upanje, da se bo nekoč spremenil, je prazno in prihodnost z njim ne bo prav nič prijetnejša, kot je sedanjost.

Na žalost bo sčasoma vse samo še slabše.

Vajina pogleda na prihodnost sta povsem drugačna

Vajine želje, načrti in pričakovanja za prihodnost se tako zelo razlikujejo, da je nemogoče najti kompromise, ki bi ustrezali obema. Ne glede na to, kakšno odločitev sprejmeta, en od vaju je na koncu nesrečen, saj se drugi strani povsem prilagodi in podredi.

Morda tega sedaj ne vidite ali nočete priznati, a stalno podrejanje in zatiranje sebe ter svojih načrtov slej ko prej pripelje do zamer, na teh pa ni mogoče graditi skladne skupne prihodnosti.

 

O prihodnosti se sploh ne pogovarjata

Sploh še nista dorekla, kam naj bi vajin odnos peljal, nikoli se še nista pogovarjala o tem, kje bi rada živela in koliko otrok naj bi imela, skratka načrtov nimata.

Nič narobe, če o teh temah ne debatirata po prvih nekaj zmenkih, a potem, ko se sestajata že daljši čas, bi jih vsekakor morala odpreti. Ne glede na to, kdo se pogovoru o prihodnosti izmika, nekaj je kot na dlani: tisti, ki jo potiska v ozadje, ne razmišlja o skupni.

Vajina zveza ostaja na mrtvi točki

Ljudje se spreminjajo. In osebnostne spremembe naj bi vodile tudi v spremembe v razmerju. Skupaj bi se morala učiti. Skupaj bi se morala razvijati. Skupaj bi morala zoreti.

Če kot par ostajata na vselej isti točki, nekaj ni v najlepšem redu. In najbrž tudi v prihodnosti ne bo.

Zveza vas ne osrečuje

Povsem jasno je, da ne boste celo življenje v trebuhu čutili metuljčkov in da ne boste vselej neizmerno srečni. A pod črto bi morali v razmerju prevladovati sreča, zadovoljstvo, upanje.

Če ste ob osebi, s katero si delite mizo in posteljo vselej napeti, pod stresom ter razočarani nad življenjem je povsem jasno, da on ni pravi in prihodnosti skupaj z njim si niti ne zamišljajte.

Premislili ste si

Si ne želite več tistega, kar ste si želeli, ko sta se začela sestajati? S tem ni nič narobe. Pravico si imate premisliti. In pravico si ima premisliti on.

Pravico ima eden ali drugi končati zvezo. Brez lažnih upov in obljub.

Preberite še: Šest toksičnih navad, ki uničijo vsako razmerje

Morda vas zanima tudi: Pet nasvetov, ki vajino zvezo varujejo pred razhodom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)