5 vprašanj moškega, ki kažejo na to, da je dober v postelji

Če vam moški zastavi katero od sledečih petih vprašanj, ste lahko (skoraj zagotovo) prepričani, da vas ne bo razočaral v postelji.

1.6.2022 ob 8:26 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

5 vprašanj moškega, ki kažejo na to, da je dober v postelji

Da je dobra komunikacija pot do uspešnega odnosa, čivkajo že vrabčki na vejah. Le malo ljudi pa se zaveda, da je dobra komunikacija pot tudi do kvalitetnega spolnega življenja.

Sposobnost pogovarjati se o seksu je en od pokazateljev tega, kako se nekdo med njim znajde. In če vam dragi zastavi sledečih pet vprašanj, si od njega nedvomno lahko veliko obetate. Lepo po vrsti jih niza Your Tango.

Kako zgleda tvoja najljubša seksualna izkušnja (z menoj ali s kom drugim). Kaj te je pri tej izkušnji tako očaralo?

Nekdo, ki je pripravljen na stran postaviti svoji ego in si dovoliti priznati, da vam je izjemno spolno izkušnjo morda pričaral nekdo drug, vsekakor ni sebičen. Sebičnost je, kot že veste, med rjuhami nezaželena lastnost.

S tem vprašanjem nakaže, da mu je mar za vaš užitek in bi vam ga rad pričaral, prvi korak do tega pa je vedenje, kaj vam ga zagotavlja.

Vaš odkrit odgovor mu omogoča, da osvoji pravo znanje.

Kakšno je v tvojih očeh idealno spolno življenje?

Medtem, ko se prvo vprašanje nanaša zgolj na eno, konkretno izkušnjo, drugo zajema širšo sliko in vključuje več plati seksualnosti: čustveno povezavo, količino seksa, način premagovanja morebitnih težav, razkrivanje spolnih fantazij … skratka vse, kar zadeva seksualnost na dolgi rok.

Ker vprašaje zaobjema širok spekter dejavnosti, je tudi odgovor nanj obsežnejši, morda vam hipoma sploh ne bo prišlo vse na misel. Nič hudega, kdo pravi, da morate vse razjasniti in pojasniti zgolj v enem pogovoru na to temo.

Kaj ti je trenutno najbolj všeč glede spolnega življenja?

Vprašanje, ki zadeva vajino seksualnost in dopušča vzdrževanje ali nadgrajevanje tehnik, s katerimi vas prepriča on sam.

Jasni in nedvoumni odgovori bodo zanj potrditev in hkrati priložnost, da bo po njihovi zaslugi postal še boljši ljubimec.

Kaj v spolnosti bi rada počela pogosteje?

Ne gre za kritiko, temveč za pogostejše vključevanje tehnik, ki vam pričarajo največ užitka. Morda tudi takšnih, ki so z leti pristale na stranskem tiru in bi jih vi z veseljem oživili, niste pa vedeli, kako to obelodaniti.

Z odgovorom na to vprašanje imate nedvomno pravo priložnost, da pojasnite svoja stališča in razjasnite želje ter pričakovanja.

Obstaja kaj, kar si želela vedno poskusiti, pa nisi vedela, če bi bil partner za to?

Včasih gredo želje težko z jezika. Zlasti želje, ki zadevajo spolno življenje. Sem sodijo tudi bolj ali manj skrite spolne fantazije. Zagotovo so med njimi takšne, ki si jih niste upali povedati na glas.

Kadar vas po njih sprašuje partner, s tem jasno priča, da si želi, da bi bili glede njih do njega povsem odkriti.

Če se bo z njimi strinjal ali ne, je seveda stvar njegovega pogleda na intimni akt, a že to, da ga zanima, kakšne so vaše vroče skrite želje dovolj pove o tem, da mu je mar za vaše zadovoljstvo, kar pomeni, da si nedvomno zasluži oznako dober ljubimec.

Preberite še: Njegovi prsti odkrivajo, kakšen ljubimec je

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Seksi lestvica od najboljšega do najslabšega ljubimca zodiaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)