5 tipov moških, ki se jim izogibajte za vsako ceno

Ne glede na to, kako očarljivi in prijetni so, nekateri moški v življenje resnično ne prinašajo prav nič dobrega.

26.5.2019 ob 5:04

par_zmenek_poljub_micna.jpg

Vsaka ženska ve, da se je nekaterim moškim najbolje izogniti v širokem loku, saj je že na prvih nekaj zmenkih mogoče opaziti, da ne prinašajo nič dobrega. A medtem, ko je nekatere zlahka prepoznati, so drugi bolj prikriti, kar pa ne pomeni, da je z njimi mogoče osnovati zdravo razmerje. Na sreči jih izdajajo obnašanja, ob katerih je pametno takoj prižgati rdečo luč.

Kateri so tisti, ki ne zaslužijo pozornosti, razkriva Your Tango.

Je poročen ali v zvezi

Seveda je to povsem razumljivo, a veliko žensk se pusti prepričati. Kajti on zna z besedami. Zlasti ko gre za tarnanje nad njegovim zakonom, ki je praktično samo še na papirju, nad soprogo, ki ga sploh ne razume in nad občutkom, da je ujet in potrebuje le še pravo osebo, da bo storil odločilni korak ter zapustil zvezo ali zakon. Hkrati zna dobro pihati na dušo in prepričati, da ste prav vi tista prava.

Žal bi storil vse, da bi se malo zabaval, ne pa tudi, da bi res spremenil življenje. Kajti, roko na srce, če bi tako trpel, bi že davno poskrbel zase. In to ne z ljubico. Kaj več po vsej verjetnosti v njegovih očeh nikoli ne boste.


Maščevalec

Pred kratkim je končal zvezo, ki je še ni prebolel. Hočete mu verjeti, da je preteklost pustil za seboj, a že to, kako pogosto omenja bivšo, je jasen znak, da temu ni tako. Ona je v njegovih mislih še kako prisotna. Zato se z vami le tolaži ali ji hoče pokazati, da zna živeti tudi brez nje.
Takoj, ko se mu bo ponudila priložnost, bo stekel nazaj k njej.


Odrasel otrok

Saj ga poznate: živi pri mami, ki mu kuha, pere, lika. Lahko je povsem nezrel in nesposoben skrbeti zase, lahko uspešen poslovnež, ki pač uživa v lagodje ponudbe hotela mama, v vsakem primeru gre za nekoga, ki ni pripravljen življenja vzeti v svoje roke. Ker mu tako najbolj odgovarja.


Razočaran

V življenju se mu je zgodilo marsikaj slabega. Zato je potrt, depresiven in razočaran.
Tip moškega, ki v resnici ne obljublja nič lepega, pa vendar je prav zaradi svojega melanholičnega pogleda tako zelo zanimiv. Vi v sebi vidite njegovo rešiteljico. Človeka, ki mu bo pomagal razpreti krila in živela bosta srečno do konca svojih dni.

Na žalost je le malo verjetnosti, da se bo to tudi v resnici zgodilo. Kajti ni pripravljen prav veliko storiti, da bi spremenil pogled na svet. In če sam nima volje, mu tudi vi ne boste mogli pomagati.


Mojster manipulacije

On je spreten z besedami in za vsako svoje nečedno dejanje ima opravičilo, za vse slabo, kar se mu je zgodilo, je kriv nekdo drug, vedno ima na zalogi zgodbice, s katerimi sebe postavlja v lepo luč, a v kolikor noče prevzeti odgovornosti za svoja dejanja, ne pričakujte od njega nič dobrega.

Zagotovo službe ni izgubil zato, ker ga je sodelavec očrnil pred šefom in prejšnje dekle ga ni zapustilo, ker ni znalo ceniti njegove dobrote.

Kjer je dim, je tudi ogenj in prav tega manipulatorji spretno skrivajo, v naslednjem poglavju pa boste za vse njegove težave krivi vi. Če ne boste takoj, ko se vam zazdi, kaj se tiči v ozadju njegovih zgodbic, pravilno ukrepali.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: 5 jasnih znakov, da se ne misli poročiti z vami ali pa: O tem moški najpogosteje lažejo ženskam

Preberite še: S takim moškim se raje ne poročite 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)