9 lastnosti moških, ki se jim ženske težko upremo

Ko gre za iskanje ljubezni, imajo moški z določenimi lastnostmi nedvomno veliko prednost.

15.3.2019 ob 4:51

par_zmenek_kava_caj_klobuk_ocala_micna.jpg

Domala vsak se kdaj sprašuje, zakaj imajo ženske rade poredne fante in svoje srce zlahka podarijo nekomu, ki jih na koncu prizadene. Je že tako, da so poredni fantje zanimivi, privlačni in v življenje prinašajo veliko adrenalina ter vznemirljivosti, a ko gre za snovanje trajne in kvalitetne zveze, so ženske previdne.

Takrat se veliko raje kot za upornika brez razloga, odločijo za moškega, ki jim nudi varnost, stabilnost in miren pristan. Tedaj so pozorne na kvalitete, ki jih poredni fantje ne premorejo. Katere so tiste lastnosti, ki jih prepričajo, niza Your Tango.

Spretnost

Ne zato, ker bi bile nemočne in ne bi znale ničesar popraviti same, temveč zato, je tedaj, ko se pokvari pralni stroj, ko se brez razloga ustavi avto ali ko v roki ostane kljuka vrat, dobro ob sebi imeti nekoga, ki zna poskrbeti, da se zadeve vrnejo na svoje mesto.


Ustrežljivost

Dober moški je do svoje drage vedno ustrežljiv in se trudi za njeno ugodje. Masaža, skodelica čaja ali kozarček vina po napornem dnevu? Neprecenljivo. Seveda mu bo ona to z veseljem vrnila a pripravljenost, da on sam od sebe v roke vzame masažno olje ter ji zmasira hrbet in noge ima v očeh vsake visoko vrednost.


Podpora

Nekaj zelo privlačnega je na moškem, ki tedaj, ko njegova draga dvomi vase ali ko se zadeve v njenem življenju ne odvijajo po načrtih, stoji ob njej ter jo brezpogojno podpira in spodbuja. To nakazuje, da je njemu sebičnost tuja, da ji je vedno pripravljen pomagati ter da verjame vanjo. Ne glede na vse.


Avtentičnost

Ki jo izkazuje tako, da se pred svojo izvoljenko ne pretvarja in ne pričakuje, da bo ona ob njem drugačna, kot v resnici je. Da se ne boji pokazati svojih napak in da sprejema njene. Kajti ne išče popolnosti, ve da ni popoln sam, a je kljub temu samozavesten ter ponosen nase, na svojo drago ter njun odnos.


Romantika

Ne glede na to, kako močno ženska zatrjuje, da ji za romantične geste ni prav nič mar, vsaka v sebi skriva tisto nežno plat, ki jo drobni dokazi ljubezni prav posebej pobožajo. Pa čeprav samo s sprehodom z roko v roki, s toplo kopeljo, ki jo čaka, ko pride domov ali z bežnim poljubčkom na lica. Dejstvo je, da romantika ni izumrla in nikoli ne bo.


Predanost

Kar on dokazuje s tem, da želi biti z njo. Da je v njeni družbi zato, ker mu je tam prijetno in ne zato, da ne bi bila užaljena. Moški, ki se je pripravljen povsem predati, je v ženskih očeh nedvomno seksi in privlačen.


Pozornost

Junak, ki v ženskih očeh zmaga, je pozoren. On posluša, skuša razumeti in svetovati. In če pozornost izkazuje tudi tako, da ji prinese najljubšo čokolado, toliko bolje.


Oboževanje

Le katera si ob sebi ne želi nekoga, ki zna povedati in pokazati, koliko mu pomeni? Ki brez dlake na jeziku pove, kaj na njej ceni in obožuje. Ki brez pomisleka odgovori na vprašanje, zakaj je zanj najlepša in najboljša? Njegovi komplimenti so zanjo največja nagrada. Če seveda pridejo iz srca, kar za dobre moške nedvomno velja.


Odpuščanje

Nihče ni popoln. In tega se moški, ki je v ženskih očeh privlačen, dobro zaveda. Ter zna odpuščati takšne in drugačne napake, zna reševati spore in težave ter po njih nadaljevati pot v prihodnost. Ob njemu se ni treba bati, da bo zato, ker zadeve v odnosu ne tečejo vedno gladko, pobegnil. Ne, on bo vztrajal, se boril in tudi tako pokazal, da svojo drago ljubi, ceni, spoštuje ter se je pripravljen truditi za njun odnos.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: To je ključna lastnost žensk, ki se jih moških bojijo ali pa Moški so spregovorili: tako prepoznamo žensko, ki je dobra v postelji

Priporočamo tudi: Tega močne ženske nikoli ne bi storile za moškega (in za nikogar drugega)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)