To je 10 lastnosti (skoraj) popolnega dekleta!

Dejstvo je, da nihče ni popoln, a dekle, ki premore nekatere lastnosti, se popolnosti močno približa.

7.8.2018 ob 4:56

par_poljub_obala_micna.jpg

V nasprotju s splošnim prepričanjem, fantje za svoja dekleta ne iščejo supermodelov. Iščejo nekoga, s katerim bi se ujeli, prizemljeno deklico, prijazno in takšno, ki bi jih poslušala ter razumela. Deset lastnosti, ki očarajo vsakega pripadnika močnejšega spola takole nizajo na portalu Your Tango. Če jih premoreš vsaj nekaj, si idealno dekle.

Samozavest

Nihče ni bolj seksi in privlačen kot dekle, ki se dobro počuti v svoji koži. Če ga pogosto sprašuješ, ali se mu zdiš v novi oblekici debela, raje takoj prenehaj. Kajti, če boš vedno dvomila vase in v svoj videz, bo on začel dvomiti v svojo ljubezen do tebe.

Inteligenca

Ni treba, da premoreš inteligenčni kvocient astrofizika, a malo splošnega znanja in razgledanosti je nedvomno velik plus. Le tako se bo lahko s teboj pogovarjal o takšnih in drugačnih temah. To pa je še kako privlačno v njegovih očeh.

Skromnost

Seveda bi rad videl, da bi bil v tvojih očeh vitez v sijočem oklepu. In seveda bi s teboj rad ravnal kot s princesko. A to ne pomeni, da se moraš ti obnašati, kot bi bila kraljeva hči. Naj te razvaja z romantičnimi večerjami in preseneti s šopkom rož, a zato, ker on tako čuti, ne ker ti to pričakuješ ali celo zahtevaš. Če boš hrepenela po vedno več, boš na koncu ostala brez njega.

Spontanost

Sprva je zveza praviloma polna spontanosti in hipnih odločitev, s katerimi se strinjata oba. Sčasoma pa se vanjo prikrade rutina. In kadar si jo ti ob njem pripravljena premagovati z izleti v neznano, čeprav sta načrtovala miren vikend, boš zanj vedno zanimiva in privlačna.

Sproščenost

Kaj je v zvezi najboljše? Sproščenost. Ko se utrujena vrneta domov, pozabi na posodo v koritu in umazano perilo, ter  se skupaj z njim usedi na teraso ali na kavč in samo uživaj v njegovi družbi. Delo te bo počakalo, in če se bosta nekaj trenutkov sproščala drug ob drugem, bo vajina zveza zagotovo cvetela še naprej.

Igrivost

Fantje obožujejo dekleta, ki so vesela, nasmejana in norčava, se smejijo šalam, se znajo šaliti same in na življenje ne gledajo preresno. Smisel za humor je nekaj, kar ceni vsak fant. Prav tako nagajiv smehljaj v očeh, ki priča o igrivosti in dobrovoljnosti njihovega dekleta.

Čutnost

Omenili smo že, da ni vse v videzu. Veliko več je v samozavesti in ženstvenosti, ob katerem nikoli ne ostane hladen. Sprejmi svojo ženskost, uživaj v njej, pokaži svojo nežno plat in izražaj svojo čutno ter čustveno naravo.

Resnicoljubnost

Če ti ne more zaupati, ne moreš biti njegovo dekle. Kaj šele soproga. Resnicoljubnost in poštenost sta nedvomno kvaliteti, ki bi morali biti na samem vrhu njegove lestvice.

Nezahtevnost

Sestajati se s seksi punco? Seveda. Skrbeti za nekoga, ki se obnaša kot petletni razvajen otrok? Ne tako zelo. Noben fant ne želi ob sebi dekleta, ki ima neskončne želje in zahteve, dekleta, ki ga stalno kliče in mu pošilja kratka sporočila, dekleta, ki mu dobesedno ali v prenesenem pomenu diha za vrat. Kajti, čeprav je v zvezi, potrebuje prostor in čas samo zase.

Zanesljivost

Naj se sliši še tako klišejsko, moški radi skrbijo za svoje izbranke. A tudi najmočnejšim se včasih kaj zalomi in tedaj ob sebi potrebujejo nekoga, ki jih razume, jih podpira in jim pomaga. Če mu boš pokazala, da si njegova največja navijačica ter si mu pripravljena pri uresničevanju ciljev stati ob strani, bo to znal ceniti in ti primerno vrniti tedaj, ko boš njegovo podporo potrebovala ti.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)