5 skrivnosti spolno potešenih žensk

Vedo, čemu nameniti največ pozornosti, ter jih ni sram povedati, kaj si želijo.

22.9.2018 ob 4:15

seksi_mlada_zenska_na_postelji.jpg

Izjemni užitki, ki jih prinaša orgazem, so za mnoge ženske žal zgolj sanje. A nekatere dobro vedo, kaj jih do njih pripelje. Oglejte si še sami pet navad spolno potešenih žensk, jih vključite v svoj vsakdan ter si tako tlakujte pot do lastnega užitka.

1 Redna masturbacija.

Ženske, ki redno masturbirajo, postanejo prave poznavalke svojega telesa in dobro vedo, draženje katerih točk je zaslužno za to, da doživijo veliki O. Prav tako vedo, kakšna moč stimulacije, ritem in hitrost jim najbolj odgovarjajo. Ker jim je vse to znano, zlahka svoje znanje prenesejo na partnerja, ki ga nedvomno izkoristi dragi v prid.

2 Pozornost točki K.

Seveda gre za klitoris in večina žensk orgazem doživi zgolj s stimulacijo te točke. Le manjši odstotek je takih, ki jih do njega pripeljeta stimulacija G-točke in sama penetracija.

3 Počasna predigra.

Že ptički na vejah čivkajo, da je predigra pomembna, saj omogoča postopno sproščanje in seksualno izkušnjo, ki vodita do cilja. Čeprav natančnih pravil ni, je približno 20 minut predigre potrebne, da ženska doživi orgazem. Stopnjevanje vzburjenja s poljubi in z razvajanjem je tisto, kar vodi do odlične spolne izkušnje in do vrhunca.

4 Povedo, kaj imajo rade.

Komunicirajo s partnerjem, mu povedo, kaj imajo rade, ter ga vodijo po poti, ki jim prinaša največje užitke.

5 Niso pod pritiskom.

Ne obremenjujejo se z velikim zaključkom in niso pod pritiskom, da morajo doživeti orgazem. In prav zaradi te sproščenosti se zlahka prepustijo zgolj seksualnemu zadovoljstvu, ki jih pripelje do eksplozivnega vrhunca. Velja torej pravilo: bolj sproščeni kot boste, lažje boste doživeli orgazem.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: "Je to normalno?" 10 iskrenih odgovorov na zoprna vprašanja povezana s seksom ali 10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo) 

Priporočamo tudi: Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)