To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Moški pri nasprotnem spolu visoko cenijo določene lastnosti.

16.1.2021 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Eno je zaljubiti se, nekaj povsem drugega pa je osnovati in obdržati lepo ter kvalitetno zvezo. K temu nedvomno pripomorejo tudi določene lastnosti, ki jih tako one kot oni pričakujejo od življenjskega sopotnika. Katere pa so neprecenljive v moških očeh?

Ohranjanje lastne identitete

Se zgodi, da se človek nekako zlije z zvezo, se v njej povsem sprosti in v udobju ter ugodju vsakdana pozabi na svoje cilje, želje, pričakovanja, včasih celo na lastno identiteto.

Prav to pa je tisto, kar lahko pogasi iskrice. Kajti moški veliko bolj, kot partnerko, ki se povsem podredi odnosu in življenju v njem cenijo žensko, ki kljub temu, da je v razmerju, ohrani lastno identiteto in lastni jaz. Konec koncev je prav individualnost tista, ki nekoga prepriča na samem začetku razmerja.

Samomotivacija

V smislu kariere, osebnostne rasti, reševanja težav, skrbi zase in skrbi za odnos. Človek, ki se ne boji zadev vzeti v svoje roke, se samoiniciativno spopada s težavami, brez prigovarjanja in moledovanja sledi svojim ciljem ter ga ni strah stopiti izza meja poznanega, je privlačen v vsakem primeru.

 

Zato je to še ena lastnost, ki jo moški obožujejo pri svojih partnerkah in jo, kadar izgine iz odnosa, močno pogrešajo.

Deljenje ciljev in sanj

Sanje in cilji so gonilo življenja. Brez njih tako posameznik kot razmerje hitro obstaneta na mrtvi točki. Prav je, da imata partnerja v zvezi individualne cilje.

A prav tako je pomembno, da imata tudi skupne želje in pričakovanja na različnih področjih. Kajti le ob njih se lahko razvijata in zorita kot par.

Delavnost

Dolga zveza lahko obstane le ob vzajemnem trudu obeh partnerjev, ki ga vlagata vanjo. Pripravljenost truditi se zanjo ne glede na to, kako zapletene in težke so včasih zadeve, je zato še ena lastnost, ki jo moški cenijo pri ženskah.

Kajti dejstvo je, da vse odgovornosti za uspeh razmerja ne gre prelagati le na ramena enega od partnerjev. Zveza je sodelovanje in včasih garanje. Na to pa morata biti pripravljena oba.

Povzeto po Your Tango.

Preberite še: Horoskop: Lastnost, ki bi jo najraje skrili pred ostalimi (glede na astrološki znak)

Morda vas zanima tudi: Moški s to lastnostjo pogosteje varajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)