11 zvezdnikov o tem, kako seksi je v resnici snemanje erotičnih prizorov

Kate Winslet, Chrissy Metz, Justin Timberlake, Leonardo di Caprio in druga znana imena o tem, kako nastajajo seksi prizori.

2.10.2018 ob 8:14

kate_winslet_portret_micna.jpg

Kako so videti seksi prizori na malem zaslonu ali filmskem platnu, večina dobro ve. Kako ti nastanejo, vedo igralci in vsi tisti, ki so tedaj, ko zvezde (navidezno) uživajo v valu strasti, zraven. Nekaj zvezdniških izkušenj s snemanja erotičnih prizorov so zbrali pri Cosmpolitanu.

Kate Winslet

"Sovražim snemanje seksi prizorov. Ne razumite me narobe, samo prepustim se scenariju. Rečem si: Opravimo že s tem, in bum," je nekoč snemaje vročih scen opisala Kate in dodala: "Pritoževanje, negodovanje in odlašanje ne pomaga. To je zelo bizarna zadeva. Dobesedno ujet si v postelji in ko se obrneš k soigralcu si misliš, kaj za vraga počneva? Kaj rečeš, ko prideš domov? Zagotovo ne, dragi, danes sem v službi pred obrazom imela moda drugega moškega. Tako neetično je, če pomisliš na zadeve s tega vidika."

Justin Timberlake

Po zaključku snemanja filma Friends with benefits, kjer je glavna ženska vloga pripadla Mili Kunis, je Justin povedal: "V resnici je zelo nadležno. Snemanje takšnih prizorov se včasih zavleče na celih 12 ur. Vse se vrti okoli scene, izrazov na obrazu in videza telesa. To je tako utrujajoče."

Mila Kunis

V istem intervjuju je Mila spregovorila prav o tem prizoru: "Bilo je hkrati zabavno in vir velike zadrege. Vesela sem bila, da je bil moj soigralec Justin."

will_smith_jada_pinkett_micna.jpg

Will in Jada Pinkett Smith

Kaj Jada meni, ko vidi Willa v seksi prizorih? "Po 20. letih je to zame nekakšen vojarističen užitek. Gledati svojega moškega v objemu druge ženske. V resnici me ne moti." "Kar zadeva tega, je malo čudaška," je na njene besede pripomnil Will.


Daniel Radcliffe

O vročem prizoru v filmu Kill Your Darlings je izjavil: "Vseskozi me je vodil režiser. Vedno mi je govoril, kakšen obraz naj imam na izrazu in moram priznati, da je bila izkušnja zelo boleča. A kot je jasno povedal John (Krokidas, režiser), je hotel pristen prikaz izgube nedolžnosti moškega z moškim."

chrissy_metz_portret_micna.jpg

Chrissy Metz

Preden je dobila vlogo Kate v seriji This is Us, nikoli ni zaigrala v seksi prizoru. "Bila sem nestrpna, komaj sem čakala, da se bo to zgodilo v seriji. Kdaj bo kaj seksa, želim posneti seksi prizor! Morda ta ne bo ravno prijeten, a tudi debeli ljudje seksamo. Samo za informacijo."

Robert Pattinson

O snemanju filma Maps to the Stars z Julianne Moore je povedal: " V Torontu, kjer smo snemali film, je bilo tedaj zelo vroče in ona je ena tistih oseb, ki se sploh ne znoji. Zame to ni mogoče trditi, od mene so tekli potoki znoja. Dobesedno skušal sem loviti kapljice znoja, da ne bi padale na njeno telo. Vprašala me je, če imam panični napad. Res me je bilo sram."

kirsten_dunst_portret_micna.jpg

Kirsten Dunst

V filmu The Beguiled je seksi prizor posnela s Colinom Farrellom. Po snemanju je takole opisala izkušnjo: "Ležim na tleh, gola, obleke so strgane z mene. Ni mi všeč, ni mi všeč. Povedano pošteno, želela sem si samo, da se vse skupaj čim prej konča."

Leonardo Di Caprio

O vročem seksu v filmu Wolf of Wall Street  se je Leo pohvalil: "Bil sem čisto jaz. Vse, kar je bilo videti, je bilo pristno. Nič ni bilo zaigranega.«

keira_knightley_portret_micna.jpg

Keira Knightley

Po snemanju filma A Dangerous Method, kjer je zaigrala vroč seksi prizor, je priznala: "Preden so se prižgale kamere, sem popila dva kozarčka vodke. Potem pa nekaj kozarcev šampanjca. Proslavljala sem dejstvo, da mi tega v tem filmu ne bo več treba početi."

Amy Schumer

O svojem vročem prizoru v filmu Trainwreck z Johnom Cenom se je pošalila: "Za vraga, tista zadnjica ... zdela se mi je tako nečloveška. Kot bi bil nad mano hladilnik."

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Odkar je Meghan Markle postala članica britanske kraljeve družine, je njeno življenje polno prepovedi ali pa Kako je Meghan Markle včasih služila denar


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)