10 stvari, s katerimi se moški med seksom najbolj obremenjujejo (a tega ne povedo)

Če ste mislili, da so moški glede seksa tako samozavestni in prepričan vase, da jim nič ne požene strahu v kosti, ste se zmotili.

8.9.2018 ob 4:15

strah.jpg

Poglejte, česa jih je pred, med in po seksi igricah najbolj strah.

1 Da bo seks zanič

Povsem realna bojazen. Da bo šlo kaj po zlu, da ga bo neprimernem trenutku zgrabil krč, da ga bo telo izdalo kako drugače, da bo vse skupaj medlo in dolgočasno… Zakaj torej gre pred akcijo v kopalnico? Ne, da bi vzel kondom temveč, da bi na hitro poprosil bogove, naj mu namenijo dober seks.

2 Da je izbral napačno spodnje perilo

To je pomembno. So spodnjice dovolj seksi? So preveč seksi? Se v njih vidi, da se mu okoli pasu nabira zaloga maščobe? Kakorkoli, z njimi se obremenjuje bolj, kot bi si mislili vi in kot bi si on upal priznati.

3 Da je zmanjkalo kondomov

To je res velika skrb. Varen seks je ključen in ostati brez kondoma je lahko velik vir zadrege. Kaj, če do nje pride? Vprašati drago, če ima kakšnega? Se to sploh spodobi? Bo izpadel kot nezrel začetnik? Ob misli na to se mu poraja nešteto vprašanj, ki ga dobesedno hromijo, hkrati pa si očita, da ni zadnjič preveril svojih zalog.

4 Da se bo preveč znojil na kritičnih delih telesa

Poletje res ni najbolj prijazno svežini telesa. Sprehod na zmenku, posedanje na vročem soncu, spalnica brez klime…nešteto je dejavnikov, ki izzovejo potoke znoja, misel na te pa pri njemu povzroča nemalo zadrege.

5 Da ga boste vprašali, če je že … notri

Da draga ne bi opazila, da je že nameščen v strateškem položaju. Groza ga je ob misli na to možnost.

6 Da ga bo penis izdal

Ko so zadeve najbolj vroče, se bo njegov penis lahko odločil, da ima vsega dovolj. Od vseh strahov je ta največji. Kajti ne samo, da tako ne bo nič s seksom, kaj lahko gre za odraz katere od težav z zdravjem. In če se mu je to že kdaj zgodilo, je bojazen, da bi se mu ponovno, še večja, s tem pa tudi možnost, da bo upravičena.

7 Da mu bo med seksom ušel kakšen vetrič

To je pač seks. Včasih se zgodi kaj neprijetnega. Tega se dobro zaveda, a vendar ga je strah, da bi prav on v ključnem trenutku spustil kakšen neprimeren glas.

8 Da bi zaigrali orgazem

Seveda to ženske počno. In kaj, če je v postelji tako slab, da boste zaigrali tudi vi in se nato med prijateljicami iz njega norčevali? Uf, ko bi le lahko vedel, kdaj so vzdihi in kriki res pristni.

9 Da bi mu penis odpadel.

Je to mogoče? Ni. Je misel na to strašljiva? Neizmerno.

10 Da boste zaspali

Grozljiv scenarji, ki mu hitro vzame ves pogum. Da bi vas na koncu namesto: "Ti je bilo všeč?" moral vprašati: "Si se naspala?"

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 10 največjih zločinov v postelji, ki v trenutku ubijejo spolno slo ali pa Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska

Priporočamo tudi: 8 idej za po seksu, ki bodo okrepila vajino povezanost


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)