5 moških, ki se jim izognite v velikem loku

Z njimi se ni pametno pentljati.

12.10.2018 ob 3:23

shutterstock_566711209.jpg

Se vam zdi, da vsa vaša razmerja zaidejo v slepo ulico? Ne glede na to, kako se trudite, na koncu se zgodba nikoli ne konča srečno. Zakaj? Ker se sestajate z napačnimi moškimi. Poglejte, katerih pet takoj izločite iz kroga ožjih kandidatov za resno zvezo.

Zapeljivi sanjski moški 

Če nanj še niste naleteli, malo počakajte. Zagotovo bo on našel vas, kajti zapeljivi sanjski moški je zagrizen samec, ki ga razočarane v ljubezni dobesedno privlačijo, kot med privlači muhe. 

Zakaj ni prava izbira? 

Očaral vas bo, osvojil, vam spodnesel tla pod nogami, kmalu boste njemu na ljubo počeli vse, kar si želi in pričakuje, na koncu pa bo pobral šila in kopita ter pustil za seboj zlomljeno srce. Medtem, ko boste vi jokali, bo on že osvajal novo žrtev. 

Res je, niso vsi takšni. Nekateri so srčkani in srčni. A vendar previdnost z njimi ni nikoli odveč. Pristopajte počasi, z majhnimi koraki.  

Mamin sinek

Njegova mama je zanj zvezda. Pogosto ga pokliče in povpraša, kje je ter kaj počne, on pa se z njo potrpežljivo pogovarja. Kuje jo v zvezde in ugodi vsaki njeni želji. Nikoli se ne boste mogli kostati z njo. 

Zakaj ni prava izbira?

Zato, ker mu še vedno perilo pere mama. Če pri 25-ih še ne zna uporabljati pralnega in pomivalnega stroja, je skoraj zagotovo mamin sinek. Naredite si uslugo in pobegnite, preden vas povabi k njej na večerjo. Ta namreč še zdaleč ne bo prijetna.

Lenoba s kavča 

Kakorkoli obrnete, moški, ki večino časa preživi na kavču, je dokaj neuporaben. Doma ne bo postoril ničesar, zmogel bo le minimalni napor (kar pomeni, da bo vstal, ko bo moral na stranišče), vi boste morali namesto njega postoriti vse. V zameno za nič. Takšen moški vam lahko koristi le, kadar zunaj cel dan dežuje ali imate res hudega mačka.

Zakaj raje ne? 

Ker je lenoba, katere svet se vrti okoli televizije, videoigric in na dom naročene hrane. Če torej nočete dobiti 20 kilogramov in izgubiti vse motivacije, se čim prej poslovite od njega. 

Veseli pijanček 

Vsi ga obožujejo. Je zabaven, smešen, srce vsake zabave in od daleč res odlična družba. A naj bo še tako mamljiv, zveza z njim je vse prej kot prijetna.

Zakaj mu ni pametno posvečati pozornost? 

Če ga boste podrobneje opazovali, boste videli, da izjemno vesel in zabaven postane šele, ko zvrne nekaj kozarčkov, veselo časti družbi in plača pijačo dekletu, ki ga opazuje iz kota lokala. Brez okrepčila pa je zagrenjen, zamorjen in za svoj glavobol bo vedno krivil vas.

Lepi moški 

V kopalnici preživi več časa kot vi. Dela selfije in z njimi preverja, kako je videt. Ali sredi večerje vstane in preveri pričesko. Če se vam to zdi znano, ste v zvezi z nekom, ki je obseden sam s seboj in s svojo lepoto. Razen, če ste pripravljeni z njim deliti svojo vlažilno kremo in balzam za ustnice ter šampon in losjon, ga zapustite.

Zakaj ne?

Pri njem nikoli ne boste v središču pozornosti. Poleg tega tudi vi kozmetike ne pobirate po tleh in veste, da te zadeve stanejo, vašo kremo proti gubam pa bo hitro izpraznil.

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock 

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)