10 namigov, kako mu pred seksom zaplesati vroč striptiz

Uresničite mu fantazijo in se spremenite v vročo striptiz plesalko ter mu zaplešite ples, ki ga nikoli ne bo pozabil.

24.11.2018 ob 5:09

seks_spolnost_par.jpg

Umetnost zapeljevanja s plesom se vam ne zdi ravno preprosta zadeva. Veste sicer, da bi mu z erotičnimi, čustvenimi in senzualnimi gibi ob primerni glasbeni spremljavi pričarali prav posebno doživetje, hkrati pa vas je strah, da bi se osmešili. 

A če boste premagali te strahove in se vendarle odločili v zavetje spalnice priklicati nepozabno vzdušje iz striptiz kluba, kar pogumno naprej. V kolikor boste upoštevali nekaj preprostih napotkov s Cosmopolitana, boste videti kot nekdo, ki dobro ve, kako se zadevam streže.

Uživajte

Seveda se ne morete primerjati z barskimi plesalkami, a one so profesionalke in zato zadeve obvladajo, on pa kljub temu obožuje vaše telo. Zato se ne obremenjujte z mislijo na to, da jim morate biti podobni. Vi samo uživajte. In poskrbite, da se bosta medtem, ko boste počasi odstirali svoje telo, zabavala oba.

Vadite

Preden mu predstavite predstavo, vadite pred ogledalom. Če je le mogoče.

Izpopolnite gibe

Naj se usede na stol, vi pa zavrtite glasbo. Začnite tako, da mu sedite v naročju in ste obrnjeni stran od njega. S svojo zadnjico se pritisnite ob njegovo telo, počasi vstanite in se znova usedite nanj, tokrat tako, da ga gledate v obraz. Ponovno vstanite, se sprehodite okoli njega, se sklonite pred njim in odvrzite krilo.

Še enkrat se mu usedite v naročje in ga dražite z zadnjico. Lahko postavite pravilo: ne sme se vas dotikati z rokami. Predvsem pa se gibajte počasi. Ni vam treba plesati, če niste ravno plesni tip. Že čisto počasni, zapeljivi gibi bodo dosegli svoj namen.

Zadeve prilagajte sebi

Gibe prilagajajte sebi. Lahko so čutni, zapeljivi, lahko seksi in erotični. Lahko stopnjujete dražljaje, lahko menjate prijeme, lahko ga gledate v oči, lahko ga med slačenjem modrčka pogledate čez ramo, lahko ste nežni ali agresivni. Skratka, karkoli počnete, počnite zato, ker vam odgovarja. Zagotovo bo, če boste samozavestni, to všeč tudi njemu.

Ne skrbite, da bi pretiravali

V resnici s seksi opravo in plastmi oblačil, ki prekrivajo vaše telo, ne morete pretiravati. Torej: čim več, tem bolje, na koncu pa nekaj resnično erotičnega in prijetnega njegovim očem.

Vseeno je, če ste videti smešni

Dejstvo je, da nekaterih kosov oblačil pač ni mogoče sleči na seksi način. Denimo nogavic. A nič hudega, če se te ne vklapljajo v celoten koncept predstave. Če bo vse skupaj malo seksi in malo smešno, se bosta le še bolj zabavala.

Vse je v samozavesti

Največjo vrednost striptiza ima nastop. Ne v smislu plesnih gibov ter zapeljivih kretenj, temveč v smislu, kako se sprejemate. Kako se vidite in kakšno mnenje imate o sebi. Zato si zapomnite: najpomembnejša pri striptizu je samozavest. In še enkrat samozavest.

Pozabite na morebitne napake

Večina ne misli: izjemna sem gola. Nasprotno, praviloma se vsaka obremenjuje z napakami. A pozabite nanje. Goli ste. In srečni. In samozavestni. In to je njegovih očeh tako seksi.

Uporabite tisto, kar imate

Če imate na sebi kravato, jo snemite in mu z njo povežite roke. Tako lahko uporabite tudi modrček. Ni ga treba zvezati pretrdo, le toliko, da se ne more dotakniti sebe in ne vas. Bodite poredni in domiselni. To je ključ do uspeha.

Počasi ga peljite proti seksu

Prehod iz plesa v seks bi moral biti tekoč, počasen in nevsiljiv. Samo sedite  mu v naročje in ga začnite poljubljati. Zagotovo vas bo dvignil in ponesel v posteljo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 5 njegovih najmočnejših erogenih točk (in kako jih razvajati) ali pa Večja vagina, čuden vonj in druge neobičajne posledice seksa

Priporočamo tudi: Vroče: 5 igračk za neverjetne orgazme


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)