Zvezdnice, naše in tuje, ki so rojevale v letu 2020

Kar nekaj znanih je presenetilo, ko je razkrilo, da so postali starši.

31.12.2020 ob 5:30 | Avtor: P. Pa.

Zvezdnice, naše in tuje, ki so rojevale v letu 2020

Leto 2020 bo še posebej v spominu ostalo številnim svetovnim zvezdnikom in znanim Slovenkam in Slovencem. Ob pregledu leta ugotavljamo, da je bilo namreč izjemno plodno, saj je na svet prijokalo kar nekaj znanih dojenčkov.

Pri nas so prvič postale mamice manekenka Karin Škufca, ki je sicer strani v rumenih medijih polnila zaradi sporov, ki jih je imela z zdaj že bivšim partnerjem Andrejem Martljem. Prvorojenki je prav nenavadno ime dodelila pevka Maja Založnik. Deklico je poimenovala Arwen. Prvič pa so mamice postale še Ajda Sitar in voditeljica Lea Medral. Starša sta postala še Maja Prašnikar in Alen Kobilica.

Znana manekenka Natalija Osolnik pa se je razveselila druge hčerke, ki sta jo z možem Nickom poimenovala Maya Beatriz Rawdon-Jones.Otroški jok pa je doma tudi v domu podjetnice Karmen Meze, ki jo je širna Slovenija spoznala v oddaji Štartaj Slovenija, kjer je predstavljala svoj La popsi. Mamica je postala tudi nekdanja misica Dora Markun, naraščaja pa sta se razveselila še zvezdnika serije Ljubezen po domače Tomaž Šalamun in njegova Barbara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJDA SITAR ŽUMER | Blogger (@ajdasitar)Še bolj kot doma pa je bilo veselo čez lužo. Številni svetovni zvezdniki so se lahko zaradi koronasituacije povsem skrili pred očmi javnosti in mnogokrat pošteno presenetili oboževalce.

Robin Thicke and April Love Geary
Pevec je dobil še četrtega sina, ki sta ga z April Love poimenovala Luca Patrick. Par ima še hčerki Mio in Lolo, Robin pa si z bivšo ženo Paulo Patton deli še sina Juliana.

Ashlee
Simpson in Evan Ross
Igralka in pevka je rodila še tretjega otroka. Sina sta z Evanom poimenovala Ziggy Blu. Imata še hčerko Jagge, z bivšim partnerjem Petom Wentzom pa ima Ashlee sina Bronxa.

Romee Strijd in Laurens van Leeuwen
Mamica je postala nekdanja manekenka in viktorijin angelček. Deklico sta poimenovala Mint.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)Mindy
Kaling
Na presenečenje mnogih je znova mamica postala igralka Mindy Kaling, ki je rodila sina Spencerja. Skrivnost je dobro skrivala, rojstvo je bilo za mnoge presenečenje. Še vedno pa ostaja skrivnost, kdo je otrokov oče.

Usher
Raymond in Jenn Goicoechea

Očka je znova postal tudi pevec Usher, ki je hčerki nadel pesem Sovereign Bo Raymond.

Rooney Mara in Joaquin Phoenix
Septembra je na zuriškem filmskem festivalu rojstvo dečka razkril ruski filmski producent Viktor Kossakovdsk, ki je igralčevo odsotnost pojasnil takole: »Ravnokar je dobil otroka. Dečku sta dala ime River, zato ne more promovirati filma,« je dejal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rooney Mara (@rooney.mara)Kevin Kart in Eniko Parrish
To je Kevinov četrti otrok in njun drugi skupni. Manekenka je rodila septembra, deklico sta poimenovala Kaori Mai Hart.

Nicki Minaj in Kenneth Petty
Z objavo na instagramu je svoje oboževalce v tem letu presenetila raperka. Rodila je septembra.

Gigi
Hadid in Zayn Malik
Postala sta starša ljubki deklici, a imena za zdaj še nista razkrila. Nekateri menijo, da ga je v eni izmed svojih pesmi razkrila njuna dobra prijateljica Taylor Swift in da sta deklici nadela ime Dorothea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)Jude Law in Phillipa Coan
Igralec je med oddajo Jimmyju Fallonu razkril, da je med karanteno postal oče. Novico je sporočil tako, ko ga je voditelj vprašal, kaj je počel med karanteno, on pa je dejal, da je dobil otroka.

Pau
Gasol in Catherine McDonnell
Košarkar je septembra razkril, da sta z ženo postala starša. Deklico sta poimenovala po hčerki Kobeja Bryanta in ji nadela ime Elisabet Gianna. Dekličina botra je postala Vanessa Bryant, ki je bila ganjena, da sta se zakonca na tak način poklonila pokojni Gigi.

Leighton
Meester in Adam Brody
Dojenčka sta dobila tudi igralka Leighton Meester in njen partner. Dobila sta dečka.

Katy
Perry in Orlando Bloom
Pevka in igralec sta se poleti razveselila rojstva hčerke Daisy Dove.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)Lea Michele in Zandy Reich
Nekdanja zvezdnica serije Glee je postala mamica. Poleti je rodila dečka in mu nadela ime Ever Leo.

Jessica
Biel in Justin Timberlake

Povsem po tiho sta starša postala tudi pevec in igralka. To je njun drugi otrok in še vedno ni znano, kako sta dečka poimenovala.

Sophie
Turner in Joe Jonas
Pet dni pred rokom je na svet prijokala deklica Willa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet)Naraščaja so se razveselili tudi Hilaria in Alec Baldwin,Teyana Taylor in Iman Shumpert, Ed Sheeran in Cherry Seaborn, ki sta deklico poimenovala Lyra. Ciara in Russell Wilson sta postala starša Winu. Katherine Schwarzenegger in Chris Pratt pa sta hčerki nadela ime Lyla. Amanda Seyfried in Thomas Sadoski sta septembra dobila dečka.

Preberite še: Zveze, ki jih je v letu 2020 pokopala korona

Morda vas zanima tudi: Razburljivo leto kraljeve družine: od odstopa, okužbe z novim virusom do skrivne poroke in spontanega splava


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)