Zunaj je napovednik tretje sezone uspešne serije Krona (video)

Še slab mesec do začetka serije Krona (The Crown).

23.10.2019 ob 5:40 | Avtor: Da. M.

Zunaj je napovednik tretje sezone uspešne serije Krona (video)

Napovednik tretje sezone Netflixove serije Krona (The Crown) je zunaj, gledalci pa so navdušeni! »Olivia Colman in Helena Bonham Carter sta mi naježili kožo …  Vznemirjenost je na vrhuncu,« je eden od odzivov na družabnih omrežjih.

Se čudite novim imenom igralske zasedbe? V glavni vlogi kraljice Elizabete II. je namreč prvi dve sezoni blestela Claire Foy, v naslednjih dveh pa jo bo zamenjala Olivia Colman. Ker se bo v tretji sezoni zgodil precejšen časovni preskok, so ustvarjalci serije mnenja, da bi staranje igralcev s pomočjo maske delovale preveč nenaravno. Zato so zamenjali vse tri glavne akterje, poleg kraljice bo novo podobo dobil tudi vojvoda Phillip, namesto Matta Smitha prihaja Tobias Menzies in princesa Margaret, namesto Vanesse Kirby jo bo igrala Helena Bonham Carter.

V tretji sezoni bomo lahko spoznali romanco in spogledovanje princa Charlesa in Camille, preden je Charles spoznal Diano, ki pa bo v seriji predstavljena šele v 4. sezoni. Princeso Diano bo igrala mlada igralka Emma Corrin. »Prilepljena sem bila na serijo od prvega dela naprej in če pomislim, da se zdaj pridružujem neverjetno nadarjeni igralski družini, je to povsem nerealno,« je dejala Collinova. »Princesa Diana je bila ikona in njen vpliv na svet ostaja močan in navdihujoč. Možnost, da preko pisanja Petra Morgana spoznavam njeno zgodbo, je izjemna priložnost in trudila sem bom, da ji bom zadostila.«

No, na Diano oziroma Emmo bomo morali počakati na četrto sezono, v tretji sezoni, ki starta 17. novembra, pa bomo spremljali turbulentna leta, ki so močno vplivala na Veliko Britanijo kot tudi na kraljevo družino. Zgodba se odvija v času hladne vojne, zapletov okoli razmerja princese Margaret in njenega moža ter kraljičinim izzivom pred skorajšnjim padcem monarhije.

Preberite še: Princ William v skrbeh po odkritem intervjuju brata Harryja

Morda vas zanima tudi: Victoria Beckham: Seks z Davidom je … (njeno mnenje vas bo presenetilo)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)