Pripravite robčke, odštevamo dneve do serije To smo mi (4. sezona bo povsem nepredvidljiva)

Četrta sezona serije To smo mi prinaša veliko nepričakovanih zapletov in razpletov obljubljajo ustvarjalci.

10.9.2019 ob 3:55 | Foto: Facebook This is us | Avtor: Da. M.

Pripravite robčke, odštevamo dneve do serije To smo mi (4. sezona bo povsem nepredvidljiva)

Trenutno ena bolj priljubljenih ameriških serij, To smo mi (This is us), se 24. septembra vrača s četrto sezono. Ustvarjalci serije vsem neučakanim gledalcem, katerim so se čez poletje zagotovo že posušile solze in so pripravljeni na nov odmerek solzavih ur pred zasloni, sporočajo, da bo četrta sezona izredno zanimiva. »Dejal bom le, da bo ta sezona šla v smer, ki jo nihče ne pričakuje,« pravi igralec Chris Sullivan, ki igra Tobyja. »Ljudje se poistovetijo s serijo, saj prikazuje, kako se soočati s težkimi situacijami in emocijami v razmerjih. In vsa razmerja so zapletena,« je za CNN povedal Sullivan.

Novi kraji, nove priložnosti

In kako se bodo odvijala razmerja, ki so nam prirasla k srcu v treh sezonah? Randall in in Beth sta se v zadnji sezoni soočala s precejšnimi težavami, sedaj pa se za njiju zopet obetajo boljši časi in kmalu bosta lahko svojemu razmerju spet dodala #couplegoals oznako. »Sedaj je čas za timsko delo,« je povedala Susan Kelechi Watson, ki igra Beth.

Kate in Toby sta novopečena starša malemu Jacku, kar bo zagotovo prineslo veliko sreče v njun dom. A temna preteklost, s katero se je že večkrat soočal Toby, tudi v četrti sezoni ne bo povsem pozabljena. Samski Kevin, ki se je razšel s simpatično Zoe, pa ima v novi sezoni priložnost za nov začetek. »Močno si želi biti moški, za katerega ve, da je lahko ali pa so mu vsaj drugi povedali, da je lahko in vse bo naredil, da to spozna tudi sam,« je povedal Justin Hartley, ki igra Kevina. V prihajajoči sezoni bodo ob igralcu Kevinu zopet resnične hollywoodske zvezde (kot sta že bila Ron Howard in Sylvester Stallone), a imen še ne izdajajo.

Ne pozabimo na starša Pearson, Rebecco in Jacka! Tretja sezone se je zaključila precej zaskrbljujoče glede Rebeccinega zdravstvenega stanja, a Mandy Moore, ki jo igra, miri. »Naj vas ne bo strah. Rebecca je v redu in bo v redu. Tam, kjer se je zaključila tretja sezona, ni nujno obdobje, kjer bo Rebecca ostala,« je povedala. Rebecca se v prihajajočih delih seli v Kalifornijo, kjer bo živela bližje Kate in Tobyju. In Jack? Do zdaj smo že spoznali njegovo otroštvo, njegovo težko obdobje v Vietnamu in njegovo smrt. V tej sezoni pa bomo odkrivali njegovo obdobje v zgodnjih dvajsetih.  

Torej pripravite robčke in prijetno ogrinjalo, prihaja čas ležanje na kavču in za This is us!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)