Vse ljubezni Danijele Martinović: na skrivaj se je poročila s Thompsonom, po Petru Grašu ljubi inšpektorja

Priljubljena hrvaška pevka Danijela Martinović je po razhodu s Petrom Grašem našla novo ljubezen.

3.3.2023 ob 8:05 | Foto: Mediaspeed, Instagram | Avtor: M. FL.

Vse ljubezni Danijele Martinović: na skrivaj se je poročila s Thompsonom, po Petru Grašu ljubi inšpektorja

Potem, ko se je končala skupna zgodba Danijele Martinović in Petra Graše, je pevkino ljubezensko življenje širšemu krogu ostalo skrito, ni pa skrivnost, da je bila v preteklosti v kar nekaj zvezah, ki so zbujale zanimanje javnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Eno od njih je bilo razmerje z Markom Perkovićem Thompsonom. Med Danijelo in Thompsonom je iskrica preskočila leta 1992 na snemanju pesmi Potonut ću.

Ta ni izšla na nobenem albumu skupine Magazin, katere vokalistka je bila tedaj Danijela, jo pa je Thompson izdal na albumu Moli mala.

Par se je na zasebnem obredu poročil leta 1995 v cerkvi sv. Dominika v Splitu, a je poroki tri leta kasneje sledila ločitev, noben od bivših zakoncev v javnosti ni nikoli razpredal o zakonu in ne o njegovem koncu.

Marko je, ko je bil formalno še poročen z Danijelo, spoznal sedanjo ženo Sandro, da pa bi se lahko poročil z njo, je moral doseči cerkveno razveljavitev prvega zakona. To mu v prvem poskusu ni uspelo, uspešnejši je bil v drugem, ko mu je leta 2005 ugodilo cerkveno sodišče v Splitu.

Še preden je bil cerkveni zakon razveljavljen, se je Danijela zaljubila v Petra Graša in pevka tega nikoli ni skrivala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Show (@rtl.show)

"Sama obravnava je bila videti kot običajna ločitvena, s to razliko, da ni potekala v sodni dvorani, ampak v cerkvi. Oba z Markom sva prišla s pričama. Izkazalo se je, da moža nisem tepla, da ne drži, da si ne želim otrok in da nimam nobene hujše bolezni, ki bi jo pred poroko skrivala.

Na podlagi tega so razsodniki sklenili, da ni razloga za razveljavitev zakona in so Markovo prošnjo zavrnili, vendar so dopustili pravico do pritožbe.

Nobena skrivnost ni, da obožujem Petra. Ljubim ga z vsem srcem in mislim, da je to najpomembnejše," je razplet prve obravnave tedaj komentirala pevka, ki je pevca spoznala leta 1995, ko je s pesmijo Svileni zmagala na hrvaškemu tekmovanju za nastop na evroviziji Dora, dve leti kasneje sta postala par.

Petar in Danijela sta bila v razmerju kar 24 let, a se nikoli nista poročila. Njun razhod leta 2021 je bil za mnoge presenečenje. Za še večje presenečenje je poskrbel on, ko se je razvedelo, da je kmalu po koncu dolgoletnega razmerja začel zvezo s 14 let mlajšo Hano Hiljuić, s katero se je poročil in imata hčerkico Albo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Se pa je sreča v ljubezni nasmehnila tudi Danijeli. V intervjuju za hrvaško Glorijo je namreč povedala, da je znova zaljubljena in to v kriminalističnega inšpektorja Josipa Plavića.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

"Prvič sva se srečala pred kakšnim letom, ko je moja odvetnica vložila prijavo zaradi kraje identitete preko interneta. Primer se je hitro zaključil, a najina zgodba se je nadaljevala. Vse se je začelo z nenačrtovanim telefonskim klicem in očitno se moralo tako zgoditi.

Družila sva se in se veliko pogovarjala ter dojela, da si deliva enake vrednote, pogled na življenje in svet okoli naju ter tudi nekatere sanje," je o novem poglavju življenja povedala Danijela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: Danijela Martinović odprla dušo: Mama, to se ne bo nikoli zgodilo

Morda vas zanima tudi: Besede, ki jih je Danijela namenila Tomažu Kavčiču, priči Petra Graše


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)