Danijela Martinović odprla dušo: Mama, to se ne bo nikoli zgodilo

Danijela Martinović se pripravlja na veliki koncert, na katerem bo proslavila 30 let udejstvovanja na glasbeni sceni. Ob tej priložnosti je v intervjuju za RTL Exkluziv iskreno spregovorila o tem, kaj rada počne, o svojem odnosu z mamo, pa tudi o romanu, ki ga piše.

2.3.2022 ob 8:28 | Foto: Jure Eržen/Delo, Instagram | Avtor: M. FL.

Danijela Martinović odprla dušo: Mama, to se ne bo nikoli zgodilo

Sebe največkrat opisuje kot samotarko, hkrati priznava, da je njeno življenje izpopolnjeno s stvarmi, ki jih izbira povsem sama in je v obdobju, ko je najsrečnejša do sedaj. Uživa v delu na sebi, zlasti pa v dolgih sprehodih, veliko se posveča svojemu glasu, ki ga tudi potem, ko je zakorakala v 50., trenira skupaj s kolegico Ivano Husar Mlinac.

"Mislim, da ko oseba pride do točke, na kateri se zaveda, da je vse na svojem mestu ne glede na to, kako kaotično je bilo nekoč in ko ve, da je tam, kjer želi biti ter se zaveda, da ji ni treba nositi več, kot zmore, je to preprosto najlepše obdobje," je izjavila Danijela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Splitska glasbenica je polna življenjskih izkušenj, zlasti na glasbeni estradi. Tako je koncert Odprto srce, ki ga pripravlja za osmi marec, kot pravi, nekaj najlepšega, kar lahko svojim oboževalkam podari za dan žena.

Ob tej priložnosti je spregovorila o najpomembnejši ženski v njenem življenju: "To je absolutno moja mama. Imam srečo, da je še živa. Večina mojih prijateljic mame nima več in mama pravijo kar moji. Ko se zberemo pri meni, jo pokličemo, damo na zvočnik in jo vse skupaj pozdravimo. Hej mama!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Priznala je, da ji mama kot mama vedno nekaj prigovarja, med drugim, da bi bil že skrajni čas, da bi se zresnila.

"Danijela, kdaj se boš zresnila, mi govori, kot bi imela pet let. Jaz pa ji odgovarjam: Mama, to se ne bo nikoli zgodilo. Razigrana in norčava sem po naravi in ni je stvari, zaradi katere bi se odrekla otroku v sebi."

Ob tem, ko Danijela še naprej snuje uspešno glasbeno kariero, se posveča še drugim ljubeznim. Oblikovala je kolekcijo nakita in piše roman: "Do sedaj sem napisala 52 poglavji, mislim, da mi manjkata še dve."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Kaj pa tema romana?

"To naj ostane skrivnost. Sem pa prepričana, da bo zelo lepo presenečenje," je dejala pevka in zaključila. "Življenje je najboljši urednik. Samo prepustiti se je treba in življenje bo samo poskrbelo, da se bo vse uredilo."

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Stara bom 40 let in to je moja najpogumnejša življenjska odločitev (osebna izpoved)

Morda vas zanima tudi: Z ljubeznijo, ženska ženski: Ni ti tega treba (Piše: Mateja Florjančič)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)