Danijela Martinović iskreno o svojem življenju in ljubezni: »Svet in javnost sta videla nekaj povsem drugega«

Po sedmih letih se na prizorišče Splitskega festivala vrača Danijela Marinović, ki je ob pripravah nanj spregovorila tudi o ljubezni.

1.7.2022 ob 9:09 | Foto: Jure Eržen/Delo, Instagram | Avtor: M. FL.

Danijela Martinović iskreno o svojem življenju in ljubezni: »Svet in javnost sta videla nekaj povsem drugega«

Na veselje mnogih oboževalcev se na prizorišče Splitskega festivala vrača diva hrvaške glasbene scene Danijela Marinović.

Priprave so že v polnem teku, dobro je razmislila tudi, s kakšno obleko bo nastopila na velikem odru in za hrvaški Magazin razkrila, da gre za bogato belo toaleto, poslikano z motivi Splita.

Je pa ob tej priložnosti zvezdnica med drugim spregovorila o tem, kaj bo razkril njen avtobiografski roman in kako je z njenim ljubezenskim življenjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

V obleko, ki je nastala po zamisli hrvaške modne oblikovalke Monike Hršak, je bilo vloženega veliko materiala in časa, na njej so deli dalmatinskega mesta, ki so pevki najbolj pri srcu:

"So deli Splita, ki so mi posebej pri srcu in so, vsak na svoj način, zaznamovali moje življenje. Hotela sem, da obleka pove zgodbo, da so na njej združeni moji spomini na mesto, hkrati vsaka poslikava pripoveduje svojo zgodbo," je razkrila in dodala, da so v delu še zadnji detajli, bo pa razkošno oblačilo nedvomno imelo v njeni omari posebno mesto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"V omari nimam preveč oblek. Veliko sem jih podarila v humanitarne namene ali za podobne priložnosti, vendar je nekaj takšnih, ki jih imam res rada in jih zato hranim," je zaupala ter dodala, da ji je bila moda vedno blizu:

"Moja mama je znala šivati, delala je izključno po legendarni Burdi, jaz sem ji povzročala nemalo preglavic, ko sem hotela zarisane kroje vedno malo spreminjati in jih prilagajati po svoje. Včasih je šlo, včasih mi je morala razložiti, da bi z mojimi idejami dobili povsem drugačno obliko."

In kako je sprejela dejstvo, da se hči po sedmih letih vrača na priljubljeni festival?

"Bila je smešna. Zanjo sem še vedno deklica. Ko je slišala za mojo namero ter da bom na festivalu v Splitu predstavila novo pesem, je bila malo zaskrbljena in me je vprašala, če mislim, da se bo pesem res prijela." Gre za nov singel z naslovom Fortunata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Pesem je čudovita in nekaj posebnega, saj prinaša močno sporočilo," je razkrila estradnica, katere zaščitni znak je nasmeh na obrazu in neredki se sprašujejo, kako je lahko vedno nasmejana, na kar je odgovorila takole:

"Res je, da je življenje sestavljeno iz lepih in manj lepih trenutkov, da je kot plima in oseka. To je naravno stanje naših čustev, ki se izmenjujejo, a te ne pomeni, da se bom kdaj nehala smejati. Nič mi ne more z obraza izbrisati nasmeha."

Z vidika ljubezni je bila bolj skrivnostna in je zaupala le, da je njeno srce svobodno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Svobodno je," je dejala.

Bo pa pevka še neznane podrobnosti iz življenja razkrila v avtobiografskem romanu, ki bo izšel to jesen.

"Vsak bralec bo dobro vedel, kateri trenutki v njem so avtobiografski in resnični. Knjiga bo prežeta z mojim življenjem, natančneje, z mojim doživljanjem lastnega življenja, skozi katerega sem stopala, svet in javnost pa sta videla nekaj povsem drugega," pripoveduje Danijela, ki obljublja, da bo njeno delo zagotovo zelo zanimivo  čtivo.

Preberite še: Besede, ki jih je Danijela namenila Tomažu Kavčiču, priči Petra Graše

Morda vas zanima tudi: Skladbe, ki se jih Taylor Swift, Madonna, Katy Perry in mnogi drugi glasbeniki sramujejo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)