Znane Slovenke, ki svoje obline nosijo s ponosom (FOTO)

Jerica Zupan, Nataša Mernik, Anja Oman, Vita Starman in Mateja Hojnik imajo na družabnih omrežjih številne sledilce in ti jim ob njihovih dejanjih izkažejo ogromno podpore.

19.7.2022 ob 4:20 | Foto: Instagram | Avtor: M. J.

Znane Slovenke, ki svoje obline nosijo s ponosom (FOTO)

Poletje je tu in z njim neverjetne vročine. Prav ta teden se nam obeta novi vročinski val, zaradi katerega bo živo srebro prečkalo oznako 35 stopinj Celzija.

Mnogi bodo zato s sebe odvrgli oblačila in se namakali v bazenu, jezeru ali morju. Nekateri bodo ob tem samozavestnejši, drugi manj. No, samozavesti zagotovo ne manjka peterici nasmejanih žensk, ki se svojih oblin prav nič ne sramujejo. Še več: prav odlično jih nosijo!

»Letos se v svoji koži počutim ok. Zato sem nasmejana, vesela, prijaznejša do ljudi okoli sebe,« pravi blogerka Anja Oman, ki se je razkrila v kopalkah.

A z vsako objavo takšne fotografije prideta tudi stres in strah, da bodo rekli, da je debela. In takšne kritike jo dosežejo, razkriva:

»Ampak tokrat prevagajo pozitivni odzivi žensk. Nasmehi, samozavest, ljubezen do sebe, do drugih in do življenja na splošno! Naj bo to samo prvo od mnogih poletij, v katerih se bomo ženske spogledovale v zavezništvu in občudovanju! Ker je tako zelo lahko…«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Oman | Maminamaza.si (@anja_oman)

Za blogerko Natašo Mernik ste verjetno že slišali. Svojih oblin se zaveda in jih zna nositi.

»Naša koža ima številne posebnosti, mnogi jim rečejo tudi ‘nepravilnosti’. Zame pa so to popolne nepopolnosti, ki nas delajo tako posebne in unikatne,« razkriva svoj pogled.

Obleke, ki jih nosi, tudi bikini kopalke, pridno dokumentira, fotomaterial pa vestno objavlja na svojih družabnih profilih. Če smo včasih vajeni, da je človek človeku volk, v tem primeru, če sodimo po komentarjih pod fotografijami, ni tako. Njeni sledilci so navdušeni!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik)

Med tistimi, ki z zgledom vodijo, so denimo tudi Jerica Zupan, javnosti znana iz radijskih valov, ter blogerki Vita Starman in Mateja Hojnik.

Punce, pogumno naprej in – kapo dol!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vita Starman • mamakuha.si (@mamakuha)

Preberite še: Prvič po rojstvu hčerke Petra Graše se je oglasila Danijela Martinović: »Imam razlog za srečo«

Morda vas zanima tudi: Horoskop: najkrajši opis vašega znamenja (v zgolj 7 besedah!)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)