Zlobna namigovanja, ki spravljajo ob živce Kate Middleton

Kate Middleton ima polno mero govoric o tem, da je njena vitka postava posledica stradanja.

2.2.2022 ob 7:24 | Foto: John Sibley/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Zlobna namigovanja, ki spravljajo ob živce Kate Middleton

Ob praznovanju 40. rojstnega dne Kate Middleton je palača 9. januarja letos izdala tri uradne portrete vojvodinje Kambriške, ki jih je posnel italijanski fotograf Paolo Roversi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate & William (@katewilliamcambridge)

Odzivi na fotografije, ki bodo nekoč postale del uradne zbirke v Narodni portretni galeriji, so bili večinoma pozitivni, saj so bili oboževalci kraljeve družine navdušeni nad brezčasno lepoto portretiranke.

A med komentarji so se znašli tudi takšni, ki so kritizirali njeno postavo. "Previtka je," se je glasil en od njih na spletu. "Samo jej," je zapisal drugi in tretji: "Ne prav dober vzor mladim dekletom."

Po poročanju vira blizu Kate je mama treh otrok besna zaradi teh negativnih pripomb.

"Jezna je. Vedno je bila zelo vitka. Takšna je po naravi. Hkrati je zelo aktivna. Teče, smuča, izvaja jogo, pilatese," je povedal vir in dodal: "A kljub temu, da je vse to splošno znano, jo mnogi še vedno obtožujejo, da strada in da pretirava s hujšanjem, kar se ji zdi žaljivo. Takšnih opazk ima res dovolj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton

Odkar je prišla v javnost vest, da je dekle princa Williama, je Kate pod ostrim očesom javnost. "Je članica kraljeve družine, ki je deležna daleč največ pozornosti. To dobro prenaša, četudi je po naravi bolj zadržana.

Truditi se biti popoln in v vsem ustrezati drugim, je naporno. Zlasti, kadar je kritika neupravičena," je še povedal vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate & William (@katewilliamcambridge)

"Obtožujejo jo, da strada. Ko je zanosila s princem Georgom in nato še s princeso Charlotte in princem Lousiom, so ji očitali, da je preveč shujšala, čeprav je bilo znano, da jo je mučila ekstrema jutranja slabost.

Stalno ji očitajo, da premalo je. Pred nedavnim so ocenili, da tehta manj kot 50 kilogramov, a kot je povedala prijateljem, te ocene še daleč ne držijo," nadalje razkriva vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Kritika portretov jo je posebej prizadela, saj je bila sama z njimi zelo zadovoljna, čeprav pred fotografiranjem ni bila najbolj sproščena. "Potem pa je uživala in negativni komentarji so ji vzeli dobršen del veselja, ki ga je bila deležna skozi celotno izkušnjo."

Kate se prehranjuje zdravo. Poje dober zajtrk, denimo granolo z jogurtom. Za kosilo ima solato ali gaspačo, večerja pa je glavni obrok, ki ga najraje zaužije skupaj z družino.

Pečen piščanec vedno zmaga. Z Williamom imata rada suši in včasih se odkradeta v bližnjo japonsko restavracijo ter si ga privoščita. Vojvodinja ima rada slaščice. Kot je povedal Rody Warot, chef retravracije Old Boot in Stanfordu, je Katina najljubša sladica toffee puding.

Tudi kuhanje je njena strast: "Za otroke in Williama z največjim veseljem kuha sama. Otroci ji v kuhinji pogosto pomagajo. So velika, povezana in aktivna družina. Hrana je en od njenih jezikov ljubezni. Uživa v družinskih obrokih, zato ji gredo trditve, češ da ne je, res na živce."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Favourite Royal Style (@favourite_royal_fashion)

A četudi jo komentarji glede njene postave prizadenejo, ostaja profesionalna in si, kadar je v javnosti, nadene pogumen obraz. Tako je ravnala tudi leta 2019, ko so zaokrožile govorice, da jo je soprog med njeno zadnjo nosečnostjo prevaral z bivšo prijateljico Rose Hanbury

In leta 2021 ko je Meghan Markle trdila, da jo je na poročni dan spravila v jok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown Chronicles (@crownchronicles)

Zadnji komentarji glede njene teže pa bi kaj lahko izbili sodu dno. "Kate običajno ob takšnih govoricah ostaja mirna, a tokrat je le vsega preveč," je še povedal vir in dodal, da jo krute pripombe res prizadejejo.

"Prijatelji jo podpirajo in ji pravijo, da naj se postavi zase. Čas je, da govorice, ki zadevajo njeno težo in namigujejo, da strada, za vselej utiša."

Povzeto po OK magazine

Preberite še: Kako (in kje) spita princ William in Kate Middleton

Morda vas zanima tudi: Kate Middleton proti Beatrice Borromeo: kdo je lepa plemkinja, ki zasenči Kate


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)