Žalujoča hči Raya Liotte: z očetom sta imela poseben odnos

Nenadoma preminuli igralec Ray Liotta je bil oče hčerke Karsen, s katero sta imela lep odnos in ki stopa po njegovih stopinjah.

27.5.2022 ob 8:35 | Foto: Henry Nicholls/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Žalujoča hči Raya Liotte: z očetom sta imela poseben odnos

Včeraj je odjeknila vest, da je v 68. letu nepričakovano umrl igralec Ray Liotta, ki se je izkazal v številnih serijah in filmih, med drugim Dobri fantje (Goodfellas), Corina Corina, Phoenix, Hannibal.

Njegova filmografija je izjemno obsežna, a kljub temu, da je bil priznan in uspešen igralec, je na prvo mesto postavljal družino, natančneje hčerko Karsen Liotto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly)

Kdo je Karsen Liotta?

Rodila se je leta 1998 in je edini otrok iz zakona Raya ter njegove bivše soproge Michelle Grace.

Par se je poročil 15. februarja 1997 in se razšel leta 2004. V duhu ločitve je Ray leta 2007 za The Guardian razstrl pogled v vzgojo deklice skupaj z bivšo soprogo: "Moje celo življenje je posvečeno njej. Biti oče. Velikokrat me obišče na snemanjih.

Nisem rad dolgo ločen od nje. Najdlje zdržim nekaj tednov. Pravkar sem bil štiri mesece doma, ker sem zavrnil snemanje, da bi lahko več časa preživel z njo. Vozil sem jo na plesni tečaj, igral sem sem se z njo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAY DE BREMAEKER (@faydebee)

Spregovoril je tudi o sostarševstvu z bivšo soprogo, s katero je po ločitvi ostal v dobrih odnosih:

"Je čudovita ženska in hvaležen sem, da sva ostala prijatelja. Karsen naju velikokrat vidi skupaj. Hočeva ji zagotoviti najboljši približek družinske celice, kot ji ga, glede na to, da sva ločena, lahko."

Sta Karsen in njen oče igrala skupaj?

Karsen glede kariere stopa po stopinjah očeta. Njeni prvi koraki v svet igralstva so nastajali z njegovim dovoljenjem in pod njegovim budnim očesom.

Med letoma 2016 in 2018 sta celo igrala drug ob drugem: v kriminalni seriji Odtenki modre (Shades of Blue), kjer je ob Jennifer Lopez v vlogi Harlee Santos Ray upodabljal inšpektorja Matta Wozniaka, Karsen pa je igrala njegovo filmsko hči, Anne, ki je sicer storila samomor in se je očetu prikazovala v halucinacijah. Oče in hči sta sodelovala tri sezone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShoutOutKing (@__shoutoutking1)

Za Teen Vogue se je takole spominjala njegovih naukov: "Naučil me je, da je vedno treba narediti domačo nalogo. Da je treba veliko vaditi. Le tako lahko uspeš. Med odmori greva vedno skupaj na kavo. Uživam v druženju z njim in spoznavanju novih ljudi."

Na njun tesen odnos nakazuje tudi dejstvo, da je Ray v pogovoru v oddaji V živo s Kelly in Ryanoim (Live with Kelly and Ryan) izjavil, da se lahko hčerki zahvali, da je spoznal svojo zaročenko Jacy Nittolo: "Karsen je prijateljica njenega sina in nekoč ji je preprosto rekla, da želi, da bi se sestajala z mano. Tako dolgo je vztrajala, da je Jacy popustila."

Ostalo je zgodovina. Zveza se je obnesla in leta 2020 se je par zaročil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacy Nittolo (@jacynittolo)

Ray Liotta je tako zapustil bogato filmsko in osebno zapuščino. Na družabnih omrežjih so se mu poklonili številni zvezdniki, med drugim Jennifer Lopez, ki je zapisala, da je bil Ray na zunaj steber, znotraj pa nežna duša. Kot umetnik iskren, pošten ter zelo čustven in da smo z njegovo smrtjo izgubili velikega človeka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Vedno se te bom spominjala. Veliko ljubezni pošiljam tvoji hčerki Karsen, družini in vsem, ki so te imeli radi," je dolg čustven zapis zaključila Lopezova.

Povzeto po The Sun

Preberite še: Zvezdnik iz serije Polna hiša je živ dokaz, da za pravo ljubezen ni nikoli prepozno

Morda vas zanima tudi: Tragedija na snemanju: Igralec Alec Baldwin kriv za nesrečo s smrtnim izidom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)