Začel se je Sanjski moški 2022! O Blažu razkrili bolečo informacijo

Dočakali smo začetek tretje sezone resničnostnega šova Sanjski moški 2022, v kateri spremljamo 23-letnega Blaža Kričeja Režka, ki izbira svoje sanjsko dekle. Že prva oddaja pa je postregla z zanimivimi informacijami.

9.10.2022 ob 11:18 | Foto: posnetek zaslona | Avtor: S. S.

Začel se je Sanjski moški 2022! O Blažu razkrili bolečo informacijo

Ustvarjalci šova Sanjski moški so namreč že v prvi oddaji o Blažu razkrili bolečo informacijo, in sicer, da je otrok ločenih staršev

Ko ga je voditelj Nejc Šmit povprašal po tem, kako je ločitev staršev vplivala nanj, je Blaž dejal, da mu je zaradi te izkušnje zelo pomembno, da s punco ostaneta skupaj.

V drugi oddaji je razkril, da je že imel zvezo, ki je trajala dve leti in da je imel ob koncu zveze strto srce, a se je iz tistega življenjskega obdobja, ki se ga spominja kot enega najtežjih, saj se je dogajalo veliko reči, tudi nekaj naučil in danes je pripravljen na novo ljubezen.

V prvi oddaji smo spoznali prva dekleta, ki se bodo potegovala za njegovo srce in med njimi je ena še posebej izstopala

To je bila 21-letna Arijanna Sara di Palma iz Kopra, ki se (tako kot Blaž) ukvarja z navtiko, ljubi morje in so jo celo sotekmovalce takoj opredelile kot idealno partnerko za Sanjskega moškega. 

Če je Blaž na koncu res izbral Arijanno, ne vemo. Nas je pa rjavolasa lepotica navdušila z izborom darila za Sanjskega moškega na spoznavnem večeru, in sicer mu je prinesla športne copate, ki jih je sama porisala z motivi, ki so Blažu zelo pri srcu.

Tudi ostala dekleta so bila z darili zelo izvirna. Nina mu je prinesla zapestnico s svojim imenom, Ana svoje baletne copate, Eva mu je podarila kompas, Veronika domač makedonski ajvar, videli smo nekaj klasičnih darilc (čokolada, pijača, parfum, domača sladica).

Najbolj je z izborom darila presenetila Anja, ki je Blažu podarila svoj električni vrtalnik v nežni roza barvi in mu ob izročitvi dejala: “Podarjam ti svoje najljubše orodje, ker ti želim, da bi v življenju nekaj trdnega zgradil. Pa ne samo zgradil, to je v bistvu lažji del, ampak znal zgrajeno tudi vzdrževati in popraviti.”

Lepo sporočilo je Blaža povsem očaralo. In, priznamo, tudi nas!

Še to! V oddaji se je prvič pojavila tudi bela vrtnica, katere prejemnica dobi lepo prednost pred sotekmovalkami, in sicer varnost pred izločitivjo in možnost, da lahko eni od sotekmovalk ukrade zmenek. V drugi oddaji smo izvedeli, da jo je Blaž podaril Piji.

Se veselimo novih epizod!

Do takrat pa ... Ste vedeli, da je voditelj šova Sanjski moški je po poklicu zakonski in družinski terapevt? Preberite si: Nejc Šmit, komik in terapevt: »Mislim, da bi vsak potreboval psihoterapijo. Vključno z mano.«

Ne spreglejte tudi: Sanjski moški 2022: Bo drama presegla prejšnjo sezono? Razkrivamo kandidatke! (FOTO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)