Sanjski moški 2022: Bo drama presegla prejšnjo sezono? Razkrivamo kandidatke! (FOTO)

Končno je razkritih 17 deklet, ki se bodo potegovala za srce Sanjskega moškega. To je leta 2022 postal 23-letni Blaž Kričej Režek.

21.9.2022 ob 10:14 | Foto: POP TV | Avtor: P. K.

Sanjski moški 2022: Bo drama presegla prejšnjo sezono? Razkrivamo kandidatke! (FOTO)

Prejšnja sezona oddaje Sanjski moški je dvignila kar nekaj prahu in pri pestrem naboru tekmovalk, ne dvomimo, da bo tudi letošnja oddaja polna strasti, adrenalina in vročih prizorov.

Nabor deklet je raznolik in gledalci bomo na trnih čakali, katera bo ukradla srce 23-letnemu Blažu.

21-letna Arijanna Sara di Palma prihaja iz Kopra in je študentka marketinga. Njen moški mora biti prijazen, spontan, odprt, komunikativen, zabaven, imeti mora smisel za humor.

20-letna Ana Hrovatin prihaja iz Škofljice, vendar je študirala na Finskem. Ukvarja se s kozmetiko, všeč pa so ji neodvisni in delavni moški, želi pa si, da so tudi čustveni in zaupljivi.

Ana Hrovatin

Ana Sučevič Suki je stara 20 let in prihaja iz Kopra. Po poklicu je model in trenerka za otroke z razvojnimi težavami.

Ana Sučevič

Anja Rijavec je stara 27 let in prihaja iz Cola nad Ajdovščino. Po poklicu je samostojna podjetnica, farmacevtka in vodja razvoja kozmetike za lekarniško blagovno znamko. Za njo je sanjski moški tisti, ki je zgodaj dosegel emocionalno in racionalno zrelost, ki premore visoko stopnjo empatije in razumevanja sočloveka, ter razumevanja sveta okoli sebe. 

Anja Rijavec

21-letna Eva Luna Mlakar prihaja iz Kopra. Po poklicu je ekonomski tehnik in barista. Privlačijo jo visoki moški s športno postavo in lepim nasmehom, tatuji so velik plus.

Eva Luna Mlakar

Eva Novak je stara 29 let in prihaja iz Ljubljane. Po izobrazbi je ekonomski tehnik, dela kot administratorka. Njen sanjski moški je razgledan, urejen, karizmatičen, ima smisel za humor, je pozoren in spoštljiv. Če je temen, visok, športne postave, duhovit in se veliko smeje, bo kar pravi za njo.

Eva Novak

Hana Ševič je stara 20 let in prihaja iz Ljubljane. Je svetovalka za digitalni marketing in blogerka. Njen sanjski moški je odločen in ve, kaj hoče v življenju. Na življenje mora gledati pozitivno, pomembni mu morajo biti ljudje, ki ga obkrožajo. Za svojo partnerico si vzame čas, je do nje ljubezniv in odkrit.

Hana Ševič

Maja Grintal je stara 25 let in prihaja iz Domžal. Je študentka slovenistike in sociologije, trenerka košarke in vizažistka. Verjame, da sanjski moški oziroma sanjska ženska ne obstaja. Po njenem mnenju smo le ljudje. Si pa želi imeti v svojem življenju moškega, ki je zavesten.

Maja Grintal

Mia Mahnič je stara 25 let in prihaja iz Portoroža. Po poklicu je kozmetični tehnik in vizažistka. Njen življenjski moto je: Živi in pusti živeti! Vsak naj v svojem življenju dela to, kar si želi! 

Mia Mahnič

Monika Slapnik je stara 22 let in prihaja iz Kamnika. Je študentka socialne gerontologije. Njen sanjski moški mora biti skrben, zna poslušati, jo zna nasmejati, izreči kakšen kompliment ter je zabaven. 

Monika Slapnik

Nastja Andrushchenko je stara 23 let in prihaja iz Šoštanja. Po izobrazbi je ekonomski tehnik. Njen sanjski moški oz. popoln moški jo vsak dan masira, zna kuhati, ji ne dovoli hoditi v službo, vsak dan ji prinese šopek rož in hodi z njo v šoping.

Nastja Andrushchenko

Nina Smodiš je stara 27 let in je referentka v spletni prodaji. Njen sanjski moški uživa v njeni družbi. Je iskren, komunikativen, si zaupata in se podpirata. 

Nina Smodiš

Pia Belak je stara 23 let in prihaja iz Ljubljane. Je študentka pedagogike. Za njo je sanjski moški inteligenten, komunikativen, pozoren, športne postave, ima svoje ambicije, je skromen in iskren.

Pia Belak

Tina Blašković je stara 29 let in prihaja iz Kopra. Je diplomantka medjiskih študijev. Za njo je sanjski moški tisti, ki skrbi za svoje telo in duha. Je razgledan in radoveden. Absolutno kulturen in vljuden do nje in ostalih ljudi. 

Tina Blašković

Veronika Kržojević je stara 21 let in je receptorka, animatorka, reperka in tekstopiska. Njen sanjski moški mora imeti dobro energijo, biti mora iskren in zaupljiv. Všeč so ji visoki moški z lepimi rokami. 

Veronika Kržojević

Žana Grad je stara 24 let in prihaja iz Celja. Je študentka prometnega inženirstva. Njen sanjski moški spoštuje ženske, zna ceniti stvari, ji zaupa in jo postavi na prvo mesto. Je dobrosrčen, komunikativen, zabaven in zaupanja vreden.

Žana Grad

Maša Levačič je stara 26 let in prihaja iz Ljubljane. Je multimedia specialistka.  Za njo je sanjski tisti moški, ki je pozoren, prijazen in zvest. Rada ima, da je nasmejan zgovoren in poln energije.

Maša Levačič

Preberite še: V čem je skrivnost, da je Jennifer Aniston pri 53. letih videti tako dobro

Morda vas zanima tudi: Petar Grašo prvič o tem, kako je biti oče: »To si zamerim«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)